|
Öksürük burun tikanikligi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 243 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Öksürük burun tikanikligiGönderim Zamanı: 2 Saat 19 Dakika önce Saat 22:54 |
|
Hocam merhaba bizde ikibicuk aydır musallat bir öksürük var malesef oğlum altı yaşında önce doktora gittik damla verdi burnuna geçmedi aonra bidaha gittik ciğerler temiz dedi yine bişey vermedi sonra alerji doktoruna gittik test yapıldı test sonucunda sözde ben şimdi o değerlerin kaç olması gerektiğini bilmiyorum o yüzden sadece kolunda bazı noktalar pembelesti polen akar küf ve yer fıstığı dedi alerjisi var dedi gece ağzından salya akması dış gicirdatmasi varmı dedi vardı evet reflü olabilir dedi önce bize flixotide hava verdi üç gün kullanın dedi birde augmentin kullandik hicbisey değişmedi hatta ilk kullandığında çok oksurdu doktora söyledim biraksaydiniz hemen dedi üç gün kullanıp bıraktım perebron ve flixotide ve augmentin sonra bı hafta sonra gittik öksürük devam ediyordu zespira vericem dedi 5mg lik her gece yatmadan önce verin tmm dedim aldık kullandık bişey yine değişmedi hala burnu tıkalı ve öksürük ara ara devam ediyor iki buçuk ay dile kolay bir o doktor bı bu doktor çocuğumu tedavi edemediler birsuru para gitti sonuç sıfır zespira kullanali yedi gün oldu bu ilacın etkisi mi daha gelmedi bilmiyorum sonra başka doktora götürdüm o da lansor verin dedi sabah aç karnına salya ve gıcırdatma için birde dün sterimar tıkalı burun spreyi verdim ama sabah uyandık sesi kısılmış ben nereye düştüm hocam yardım edin napicam ben bu çocuğa burnundan konuşuyor yeşil sumkuruyor mukusu sesli nefes alma var ağzından nefes alıyor çünkü burnun teki tıkalı ateş vs yok başladığından beri ateş yok zaten öksürük illeti var fıtığı tetikliyormus bu yüzden çok korkuyorum bı ara fıtık ameliyatı olduk size atmıştım rssmi sizde fıtık demiştiniz şimdi çok korkuyorum tekrar olur bişey diye napicam hocam nolur bana bir yol gösterin
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|