Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - EO% yüksekliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

EO% yüksekliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ekim2016 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ekim2016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: EO% yüksekliği
    Gönderim Zamanı: 3 Saat 2 Dakika önce Saat 15:23
Sayın Hocam,
kan tahlilinde EO% değeri 6,7 çıkmış (limitler 0,2-5,3 arası). Diğer değerlerden de HGB 11,7 g/dL(Limitler 11,9-14,6); MCV 78,5 fL (limitler 82,9--98); MCH 25,1 pg (limitler 27,0-32,3); MPV 9,0 fL (9,1-11,9); PDW 9,3 fL (9,9-15,4); P-LCR 16,4 % (17,5-42,3)

çıkmış limitler dışı olan değerler.

IG% ve IG# değerleri ve diğer tam kan sayım parametreleri normal sınırlar içinde.

Tırnak mantarı için bir aydır 250 mg Terbinafil HCl etken maddeli hap (günlük 1 adet) kullanıyorum, ayrıca her gün 2*500 g metformin kullanıyorum. Evde bir makat kaşıntısı ve ağız suyu sorunu olduğundan sık sık Andazol 400 mg hap kullandım ama sorun ara ara devam ettiğinden şüphelenip tekrarladım. Hatta 3 haftada bir bir kapsül yerine en son 12 gün önce eczacının önerisiyle 3 gün peşpeşe birer hap yuttum, yarın 13.gün olduğundan (3*1-10 gün sonra tekrar dediği için 3.haptan 10 gün sonra) tekrar 3'lü peşpeşe andazol alacağım. Buna rağmen bu EOS% hala kurt varlığını mı işaret ediyor, diğer anormal değerlerle birlikte mantar tedavisinden mi kaynaklı veya başka önemli bir sorunum mu var? Çok teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.