|
Pisik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Puanlar: 477 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: PisikGönderim Zamanı: 1 saat 29 Dakika önce Saat 23:59 |
|
Hocam, oğlum dokuzuncu ayına giriyor kolsu yaklasik 9560 kg . Bir süredir pişik sorunu yaşıyoruz; bazen geçiyor, bazen tekrar ediyor. Mustela Vitamin Barrier 1-2-3 pişik kremi (50 ml ) kullanıyorum; içeriğinde çinko oksit, avokado yağı (perseose), ayçiçeği yağı, Vitamin B5 ve F bulunuyor. Ancak özellikle bez bölgesindeki kızarıklıklar ve beyzlae bir türlü tamamen düzelmiyor.
Yazdıklarınıza baktım fakat kafam biraz karıştı. 300 ml %3’lük borik asitli çözelti hazırlatıp, her bez değişiminde temizlik sonrası bununla silmeyi; gün içinde de pişik kremini sürmeyi düşünüyorum. Ancak günde iki kez hangi ilacı kullanmam gerektiğinden emin olamadım: Ultralan mı, Hipocort mu, yoksa Furacin pomat mı? Paylaştığınız bir görselde buna benzer bir durum için “mantar olabilir” şeklinde bir yorum yaptığınızı düşündüm. Eğer durum mantarsa nasıl bir yol izlemem gerekir, tedavi yaklaşımı nasıl olmalı? Ayrıca bugün koltuk altında da pişiğe benzer bir kızarıklık 🌸fark ettim. Bu durum ek gıdayla ilişkili olabilir mi, yoksa farklı bir nedene mi bağlıdır? Bu konuda da görüşünüzü rica ederim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|