|
1 yaş gece terörü mü ?? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Tntn35
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Şub 2021 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 1 yaş gece terörü mü ??Gönderim Zamanı: 20 Saat 28 Dakika önce Saat 02:07 |
|
Merhaba hocam 13 aylik bebegim uyuduktan ortalama 2 saat sonra şiddetli bir şekilde bağırarak ağlamaya başladı. Vücudunu ellerini ayaklarını kasiyordu. Uyandırmaya çalıştık uyanmadi gözleri kapalı bağır bağır ağlıyor. Bi kaç saniyelik gözlerinin yukarı doğru kaydığını gördük. O bizi baya endişelendirdi. Yüzünü yıkayıp uyandırmaya çalıştım olmadı. 10-15 dk uğraştık hiç uyanmadi. Ağzına meme vermeye çalıştım almadı. Şimdi zorla meme tutturdum. Sustu ama asla uyanmiyor . Nefes alıyor hersey normal gibi görünüyor. Sadece biraz geniz eti büyüdü sanırım. Hafif horlama var kac gündür
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Saat 44 Dakika önce Saat 09:51 |
|
Çok kalabalık içine girdiğinde, çok "hoppala-zıppala" yapıldığında, hırpalar şeklide sevilip mıncıklandığında
ve (varsa) kardeşleri çok gürültülü şakalar yaparlarsa olur. Denemek için; (3 gece) Geceleri 1 ölçek Atarax şurup verin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Saat 38 Dakika önce Saat 09:57 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|