Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğullarım hasta(grip)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğullarım hasta(grip)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 272
Mesajın Direkt Linki Konu: oğullarım hasta(grip)
    Gönderim Zamanı: 07 Kas 2012 Saat 14:25
39 aylık ve 24 aylık iki oğlumda hasta.ilk önce büyük oğlum hasta oldu.2-3 hafta boyunca burnu tıkalıydı zor nefes alıyordu.fizyosil kullandım daha sonra cold mix kullandım geceleri.sonrasında burnu akmaya başladı bu seferde balgamlı öksürmeye ve burnu akmaya başladı.ösürdükçe balgam kusuyordu.boğazına baktım bademciklerinin üzeri kıpkırmızı olmuştu.bugün de sarı yeşil burun akıntısı var.balgamlı öksürüğü ve öksürdükçe midesini kalkması var ama azaldı.iştahı yerinde.ateş yok.olsada hafif.hiç ilaç kullanmadım.boğazım acıyor diyor.39 aylık 16 kilo 103 cm.boyunda.sizce hiç doktora göstermemekle iyimi ettim bilmiyorum.
küçük oğlum daha hafif atlatıyor.burun akıntısı var bir kaç gündür.ama bugün biraz koyulaşmış ve rengi sarı yeşile dönmüş.hışıltılı solunumu var birazda öksürüğü.onada ilaç vermedim.ateş yok iştah yerinde.24 aylık 12 kilo 89 cm boyunda
etrafımdakiler doktora götürmüyorum ilaç vrmiyorum diye laf edip kötü anne gözüyle bakıyorlar ama ben son bir yıldır kolay kolay doktora götürmüyorum büyük oğluma astım deyip çok çektirdikleri için.umarım doğru karar vermişimdir.
sabrınız ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121009
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2012 Saat 02:40
Evet, ikiside Grip geciriyor ve hastaliklarinin sonuna gelmisler. 1 hafta-10 gun icinde iyilesecekler. Bu safhada; banyo veya sicak su buhari cok iyi gelir. Digerlerine aynen devam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.