|
2 aydır geçmeyen balgamlı öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nihouse
Üye
Kayıt Tarihi: 3 Saat 1 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 2 aydır geçmeyen balgamlı öksürükGönderim Zamanı: 2 Saat 52 Dakika önce Saat 14:13 |
|
Bugün foruma üye oldum Kadir hocam için nasıl kullanacağımı bilemedim umarım görürsünüz yazımı hocam❤
Oğlum şuanda 19 aylık.10 aralıkta ani bi şekilde kuru öksürük başladı hocam sonra 15 gün devam etti öksürük genel hali iyyidi ateşi yoktu 5 gğn sonunda sonra 3 gün boyunca direnöli ateşi oldu doktora götürdük ciğeri temizdi ama kan tahlillerinde enfeksiyon cıkıyordu daha dorusu sedimi 21 gelmişti birde kansızlık var hafif dedi doktor antibiyotik vermedi ateş düşürücü kullandık 3 gün boyunca ateş bitti 3.günün sonunda boğaz kültürü de temiz geldi hocam ama öksürük balgamlı şeklinde hala devam ediyor napıcamı şaşırdım lütfen yol gösterin rica ediyorum 🙏 evimiz rutubetli ondan kaynaklımıdır sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 39 Dakika önce Saat 15:26 |
|
Keşke önce bugün ve dün yazılanları okusa idiniz.
Ateş olduğunda; diline bakın. Dili pembe ise, Antibiyotik gerekmez. Gripler; ortalama 2-3 hafta sürerler. Öksürük için: 1- Öksürdüğünde 1 tatlı kaşığı kadar, Limonlu bal verinn. 2- Ara ara sıcak buhar uygulayın. 3- Başucuna 2 damla ColdMix damlatın. 4- "enfeksiyon çıkıyor" NE demek?? Esas önemli olan, Bakteriel enfeksiyon mu, Viral enfeksiyon mu? Onu da Kan sayımında WBC (Lökosit) değeri gösterir. Yüksek ise, bakterieldir, antibiyotik gerekir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|