Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sizce kizima kan tahlili yaptirmali miyim?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sizce kizima kan tahlili yaptirmali miyim?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansuucan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cansuucan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 17 Dakika önce Saat 14:32
Sevgili Hocam, teşekkürler.
Hollanda’daki doktorumuz, kendisi sizin vizyonunuza cok benzer bir vizyon ile çalışıyor, kesinlikle anemi olduğunu dusunmediğini söyledi.
Sizin talep ettiğiniz testleri gosterdiğimde, genetik bir disorder olması durumunun mumkun olmadığını, cunku zaten topuktan alınan kanlar ile doğumdan sonra thalassemia veya sick cell disease’in kontrol edildiğini söyledi. Talep ettiğiniz testleri de dolayısıyla yaptıramadım, cocugu rahat bırakın diyerek beni gönderdi.

Sizce şimdi olaya nasıl yaklaşmalıyız? Belli ki ben bu cocugun burda bu testlerine baktıramayacağım. Turkiyeye gitmemize de bir 6 ay kadar daha var. O sırada olası bir anemi için neler yapmamı onerirsiniz? Teşekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120918
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 31 Dakika önce Saat 15:18
Başka bir laboratuvarda, sadece "Kan sayımı" (CBC) yaptırıp bana yazın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.