|
Morluk sebebi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayyse_26
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Morluk sebebiGönderim Zamanı: 4 Saat 57 Dakika önce Saat 18:13 |
|
Hocam tekrar merhaba. Size geçenlerde vucudumda oluşan morluklar şikayeti ile yazmıştm ve tahlıl sonuclarımı atmıştım hematolojılık bir durum olup olmadıgını sormuştum sizde yok demiştiniz. Morarmalarım geçmişti ama bugün yine farkettm ve sadece bacaklarımda oluyor. Moraran yere dokununca da acıyor. Ben bunun üstüne kalp ve damar cerrahısıne de gitmiştim. Bana hemofili olabilir bazen yetişkinlerde de olabiliyor demişti. Hemofili nedir bilmiyorum arastırdm ama tam anlamıyla anlamadım. Sadecee d vitamını düşük çıktıgı için ilaç verdi ve d vitamını da böyle morluklar yapabilir demişti. Tekrar oluşması beni korkuttu ne yapmam gerek hocam. Kadınım ve yaşım 25
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 16 Dakika önce Saat 20:54 |
|
" Ben bunun üstüne kalp ve damar cerrahısıne de gitmiştim. Bana hemofili olabilir bazen yetişkinlerde de
olabiliyor demişti" Vay be!! Analar ne doktorlar doğuruyorlar!!! 1- Hemofili, sadece erkeklerde olur! (hem de Kalp& Damar Cerrahı) Ben olsam, doktor diplomasını bile sorgularım. 2- Hemofili; doğumdan itibaren başlar. Erişkin yaşında başlayan Hemofili YOKTUR! 3- Hemofiliye benzeyen ve kadınlarda da görülen hastalık; vonWillebrand Sendromu'dur. (benim ihtisas tezimdir) Bu hastalıkta, doğumdan itibaren başlar.
|
|
![]() |
|
Ayyse_26
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 1 Dakika önce Saat 21:09 |
|
Peki hocam suan ne yapmalıyım tahlıl sonuclarm temiz cıkmış tı ama dahılıye hematolojıye yönlendirince acaba ciddi bir sebep mi var diye düşünmüyor değilim morluklarım da acıyo sonra morarıyo ve sonra geçip gidiyo 1 hafta 10 gündür falan hıc olmalı bugün yine oldu neden tekrarlıyor olabilir ve birşey daha sorqcağım stres tetıklıyo olabilir mi hocam yanı stresten vucut böyle tepki veriyor olabilir mi yoksa peşine düşüp gitmeli miyim hematolojye
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|