Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zatürre mi - 7 yaş , öksürük ateş bulgusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zatürre mi - 7 yaş , öksürük ateş bulgusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Atmdm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Atmdm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zatürre mi - 7 yaş , öksürük ateş bulgusu
    Gönderim Zamanı: 7 Saat 2 Dakika önce Saat 10:58

Düzenleyen Atmdm - 6 Saat 26 Dakika önce Saat 11:34
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120888
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 15 Dakika önce Saat 11:45
???
Resimler açılmıyor.
Yukarı Dön
Atmdm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Atmdm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 13 Dakika önce Saat 11:47
Kusura bakmayın bir türlü resim yükleyemiyorum nasıl yapılıyor emin olamadım 
Yukarı Dön
Atmdm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Atmdm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 10 Dakika önce Saat 11:50
Yukarı Dön
Atmdm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Atmdm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 8 Dakika önce Saat 11:52
Sanırım şuan yüklendi hocam, 7 yaş ateş öksürük şiddetli öksürük şikayeti ile gittik dün bu film çekildi tabiki Ventolin cortair ve antibiyotik verdi sizce kullanmalımıyız
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120888
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 14 Dakika önce Saat 13:46
Görüyorsunuz, ne kadar ahmak olduklarını! 
1- Zatürre (KPA) aşıları yapılmış bir çocuk NASIL Zatürre olabiliyor?
2- Röntgen tertemiz.
3- Zaten solunumu da, hızlı değildir. 
4- Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler.
5- Salak oldukları için de, Zatürre diyerek, Astım ilaçları verirler.
Verilen ilaçların hiçbirini kullanmayın, sadece benim Gripler için anlattıklarımı uygulayın. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 13 Dakika önce Saat 13:47
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.