Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zatürre
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zatürre

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nusya Ela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 67
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zatürre
    Gönderim Zamanı: 7 Saat 2 Dakika önce Saat 03:10
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 60 Dakika önce Saat 03:12
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 48 Dakika önce Saat 03:24
Merhaba Kadir Bey  kızım 7 yaşlarındayken gece ansızın bağırarak uyandı göğsünde şiddetli ağrı , arkasından ateş başladı. Yatamıyor yaslanamıyor sırtına göğsüne ağrı saplamdığını söyledi. Yemek yiyemiyordu . Ve kalp atışı çok hızlıydı. 3 gün geçmedi daha sonra yatış verdiler zatürre denildi. Birsüre hastanede yattık.  Göğsün altında bir sıvı  biriktiği söylendi oradan bir boru sokarak suyu atmaya çalıştılar olmadı ameliyat etmek istediler. Bir yandan da ilaç kullanıyordu. Biz hastane değiştirdik orada çekilen emarla sıvının dağılmaya başladığı ameliyata gerek olmadığı söylendi . Bir kaç hafta daha ilaç tedavisi ile çıktık.   Ben ne hastalığı olduğunu hala tam anlayamadım. Korona dönemi olduğu için hiçbir yere çıkmamştık kumsalda kardeşiyle birlikte oynadılar kardeşinde hiçbirşey olmadı. Bize  zatürre bakterisi olduğu söylendi.  Nasıl olur nerden geçmiş olabilir anlayamıyorum . Sizce ne hastalığı? Tekrar ederim diye yıllarca çok korktum .
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 45 Dakika önce Saat 03:27
Bir dönem koşup nefes nefese kalmış gibi nefes alıyordu . 2024 de tekrar röntgen çekildi. Birşey çıkmadı ama zatürenn izi kalmış dendi. Sonra o nefes alış kayboldu. Resimlerin içinde son röntgeni attım ama karışık gelmiş. Kadir Bey bu gerçekten zatürre mi biz aşılarımızın hepsini olduk bu başka  bir tür mü ? Doktorlara da hiç güvenemedim hep aklımda kaldı .aydınlatırsanız sevinirim çok teşekkürler

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 17 Dakika önce Saat 03:55
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 16 Dakika önce Saat 03:56
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 11 Dakika önce Saat 04:01
Bir tane belgeyi yollayamadım.  Belge de : Yüzeyel doku us sa hemitoraksa yapılan yüzeyel sonografi tetkikinde belirgin yerinde 2 cm derinliğe ulaşan plevral efozyona izlenmektedir.  yazıyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.