Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş ve kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş ve kulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülşençk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 91
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülşençk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş ve kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 12 Saat 7 Dakika önce Saat 21:02
Merhaba hocam, oğlum 5,5 yaşında 17 kg . Salı günü başlayan griple birlikte çarşamba günü kulak ağrısı olmaya başladı. Çarşamba günü gece sol kulağında şiddetli bir  kulak ağrısı. Bayağı ağladı. Hemen iliadine başladım. O günden beri de ara ara ateşi oluyor. 39-40 lara kadar çıkıyor. Ateşini düşürmeye çalışmadım.3 gündür yaptığım şeyler önce serum fizyolojik sonra iliadin dediğiniz gibi damlatıyorum sabah akşam. Sıcak buharı çadır olarak yapamıyorum ama odada sürekli sıcak buhar oluşturmaya çalışıyorum. Ağrısı çok olduğunda çok ağladığında Dolven veriyorum. Bactrim demişsiniz ama maalesef yazdırıp alamadım onu. Doktora gitsem bir sürü ilaç verecekler o yüzden gitmek istemiyorum. 3 gün geçti hocam iliadine başlayalı ama hala ağrısı geçmedi ve sürekli ateşleniyor. Öğlenden beri ateşi 39 larda. Hocam kaç gündür sürekli yazdıklarını okuyorum inanın. İlk gün kulağı aktı ama sonra bi daha hiç akmadı ama hala kulağım ağrıyor diyor nerdeyse sürekli. Şimdiye kadar hep sizin yöntemlerinizle ilerledim antibiyotik hiçbir şekilde kullanmadım hocam. Kreşte 3. Senesi ama hala sürekli kışları hasta
 geçiriyor. Gripten önce yine kaç aydır süren burun tıkanıklığı ve öksürüğü vardı. Ayakta götürüyordu ama kulak ağrıma ve sürekli yüksek ateş beni gerçekten tedirgin ediyor. Başka bir şey önerir misiniz hocam? Aynı şekilde devam mı edeyim? Gözden kaçırdığım başka bi şey olabilir mi?

Düzenleyen Gülşençk - 1 saat 52 Dakika önce Saat 07:17
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.