|
Mide ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
özlemfurkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Mide ağrısıGönderim Zamanı: 08 Oca 2026 Saat 23:34 |
|
Hocam kızım 8.5 yaşında 32 kilo.10 gündür 1 gün geçip ertesi gün başlayan mide ağrısı var.özellşkle akşamları çok geniriyor ve ağzından ağır koku geliyor.dr gittik röntgen çekildi biraz kaka var dendi lavman yaptık. Serum verdiler biraz daha iyi oldu ama ertesi gün akşam yine boğazıma geliyor kısmak diyip ağlıyor. Abur cubur çok yiyen bi çocuktu.nerdeyde hiç yemiyor.ama akşamları portakal yer süt içerdi. Onu da bırakalım dedik.eşim sanki reflü gibi diypr.ne yapalım bilemedik.sizin yorumlarınızı bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 10:37 |
|
O doktor, ne düşünerek, "Röntgen çektirmiş"? Sordunuz mu?
" biraz kaka var denildi"!! Ya ne olacaktı? 6 kilo fazlası var. Portakal ve süt iyi bir karışım değildir. Böbrek taşı yapabilir. Bu ikisini gündüz, farklı zamanlarda yesin. Bir imkan olduğunda D vitamini baktırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
özlemfurkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:35 |
|
Hocam normalde yılda bir d vitamini ampul veriyordum. Bu yıl vermedim. ölçtürmeden içersem yüksek olma ihtimali yoktur değilmi.artık doktora da gitmek istemiyoruz. O kadar lan tahlili yapılıyor d vitamini illaki söylemekmi gerekiyor anlamıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:50 |
|
İşlerine gelmiyor! Zira; "D vitamini eksikliği" tedavisini bilmiyorlar! Buna Tıp Fakülteleri de dahildir.
Saçma sapan damlalar verdiklerinde de düzelme olmuyor, ondan sonra başka bir sahtekarlık yapıp, D vit. seviyelerinde kalem oynatıyorlar! 50-100 olması gereken seviyeyi, 6.6'ya düşürüyorlar. Sonuçta rezil oluyorlar!
|
|
![]() |
|
özlemfurkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:15 |
|
Hocam şuan bir ampul içereyimmi tahlil yaptırmadan. Yada bu mide ağrısının düzelmesini bekleyeyim ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli geniriyor ve midem yanıyor boğazıma kadar acı tat geliyor diyor.çok rahatsız durumda.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Saat 24 Dakika önce Saat 22:44 |
|
Mide ağrısı ile D vitamini bağlantılı değil.
Önce şu karın ağrısı hallolsun. Muhtemelen, yediği bir gıda ve sudan mikrop kaptı. Sakın ilaç/antibiyotik vermeyin. Kusarsa da karışmayın. Kusma ve ishal ile zararlı maddeler ne kadar çabuk atılırsa, o kadar hızlı iyileşir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|