| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120421
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2013 Saat 19:03 |
|
EVET. Antibiyotikler, yararli bakterileri(Probiyotikleri) de yokettiginden, bagisiklik sisteminin 1. siperi bosalmis oluyor. 2. siper ise, (antikorlar olup) henuz tam gelismemistir. Her ateslendiginde antibiyotik verdiginizden, vucut bu bakterileri taniyamadan (antikor olusturamadan) yokettiginiz icin, hayat boyu surecek olan bagisiklik gelisemiyor ve ayni bakteriler tekrar-tekrar hastalik yapabiliyorlar.
Bagisiklik ile ilgili makalemi 'Yazarlar" bolumunden okuyun.
|
 |
betuldem
Üye
Puanlar: 136
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2013 Saat 20:58 |
|
Tamam hocam hemen okuyorum çok teşekkür ederim
|
 |
betuldem
Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2013 Saat 19:52 |
|
Hocam dün kbbye randevumuz vardı gittik boğazına ve burnuna küçük bi kamerayla baktı burnu temiz herhangi bir akıntısı yok fakat Boğazı'nda beyaz beyaz gözenekler var. Size söylemiştim yaklaşık 10 gün önce deposilin yapıldı diye. Herhangibir ilaç vermedi zaten kontrol amaçlıydı. Şimdi bu ilacın etkisi geçince yine o beyazlıklar artar mı ne yapmam gerekir hocam?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2013 Saat 20:17 |
|
Deposilin, zaten haybeye yapildi.. O beyaz gozenekleri ara ara hep goreceksiniz..
1- Once benim; ilk sayfadaki "Yazarlar" bolumumdeki sayfaya girin, orada, altlarda; "Beta diye bir virus" makalemi okuyun.
2- Sonrada; Ates ve bagisiklik ile ilgili makaleleri okuyun.
3- Bu konu ile ilgili eski mailleri okun.
|
 |
betuldem
Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2013 Saat 21:41 |
|
Hocam tüm makalelerinizi okumuştum söylediklerinizi tekrar okudum bu boğazındaki beyazlıklar normal be ara ara artacak.ona zarar vermedikçe tedavi edilmesi gerekmiyor. Tedavisinde de tek doz penisilin yetiyor antibiyotik gereksiz doğru mu anlamıştım hocam?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 03:35 |
|
1-Penisilin, ANCAK; StrepA testi (+) oldugunda yapilacak... Bogazda; beyaz dokuntu yapan daha pek cok bakteri ve virus var.
2- Bulabilirseniz. (tek doz Penisilin olarak)Deposilin6-3-3 hem tedavi eder, hem 1 ay koruma saglar.
3- Bulamazsaniz: Deposilin 1.200.000 den tek doz yaptirirsiniz ve ilk 3 gun agidan Ampisilin veya Penisilin grubu bir ilac verirsiniz.
4- Buda , bulunmuyorsa; ampilisilin veya Penisilin grubu ilaci; 1 ay kullanirsiniz..
|
 |