Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İliadin spreyin uygulaması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİliadin spreyin uygulaması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
keskine Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Konu: İliadin spreyin uygulaması
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2013 Saat 14:30
Kadir Bey kızım 5 yaş 9 aylık ,3 haftalık grip sonrası kulak ağrısı başladaı 2*2 iliadine başladım 3 gün ama sprey şeklinde olandan sıkıyorum ve ayaktayken .Şimdi etkisi olmamışmıdır? KBB ye görütdüm bir dürü ilaç verdi 5 gün 2*2 kullanın iliadin dedi diğer ilaçları kullanmasamda iliadine başlamıştım 3 gün oldu zaten şmidi ne yapmalıyım çünkü kontrolde geçmezse 3 hafta tedavi sonrasi geniz eti ameliyatı ve kulak tüpü dedi korktum.iliadinden umutludum ama bir üyenin cevabını okuırken kulak hadiselerinde yatarak olmalı damlası daha etkili dediğini okuyunca üzüldüm.Hiçmi etki etmemiştir sprey ne dersiniz.kontrole gideceğiz 3 gün sonra :(( sadece 2 gün var önümde 5 güne tamamlamamda sakınca varmı 3 günden sonra ara vereyimmi etkisi azalırmı yoksa ilacın? Bundan sonra sprey şeklinde olanı yatark sıksam çok arkaya gider mi zararı var mı? Teşekkür ederim.Saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120389
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2013 Saat 18:52
O sarlatan KBB den uzak durun, verdigi hicbir ilaci da kullanmayin. Kulak problemi oldugunda, yatarak ve Iliadin DAMLAYI kullanin...Spreyin tesiri kisitlidir, genede az bir rahatlama saglamistir. SAKIN; VERILEN ILACLARIN HICBIRINI KULLANMAYIN....SAKIN; kulak tupu ve Geniz eti amelayitina girmeyin...Oradan uzak durun..
Yukarı Dön
keskine Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2013 Saat 04:00
İliadin  kullandım 2*2 ama hiçbir horlama v.s. yokken bu gece horlamaya başladı iliadin etkisi midir? kulaktaki sıvıyı çözdüğü için midir? sinüs rinse kullanma kulak ağrısı varken dedi dr. sakıncalı imiş? sadece iliadin yeterli midir Kadir bey? okyanus suyu veye başka birşey kullanılmalı mı? kulak ağrısı geçti ama burunda ifrazat var belli horlama oldu bu gece :(((( kulaktaki sıvı mı çözünüyor. İliadinin etkisi azalar demiştiniz serum fizyolojikle diğerleride aynı .Bu yüzden kullanmadım ama horlama başlayınca canım sıkıldı :((( kulak zarındaki şişliği ve kızarıklığı ben bile gördüm kameradan çok doluydu :((((( ne yapmalıyım? sıvı çözünmüş müdür? horlama olunca başka bir enfeksiyonmu vardır diye korktum? teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120389
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2013 Saat 07:33
Iliadin yeterlidir. Agri yoksa, mesele halloluyor demektir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.