|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zahide
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ilaç bilgisiGönderim Zamanı: 07 May 2014 Saat 09:32 |
|
Hocam iyi günler kızım 6 yaşında boy 117 cm. kilo 20,5 iki gece önce biraz ateşi vardı sabahta okulda rahatsızlanmış ateşi çıkmış boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı henüz yok..anneannenin götürdüğü doktor boğazında hafif kızarıklık olduğunu söylemiş yazdığı ilaçlar calpol turuncu olan klomaks es 600 mlg ve tylol cold ben calpol dışında bunların hiçbirini içirmedim sadece bal limon coldmiks kullandım..bu ilaçlar ne derece güvenli biz zaten hiç antibibiyotik kullanmıyoruz doktora istemediğimizi söylendiğinde olmazsa bigün bekleyin düzelme olur gibi olursa kullanmayabilirsiniz demiş..bikaç gündür ağzında kötü bir koku var diline baktım ama hafif beyazımsı onu tam pasmı değilmi analayamadım.
değerli cevabınız için şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 May 2014 Saat 18:10 |
|
O APTAL, doktora soyleyin, Calpol ile Tylol AYNI ILACTIR... BIR zahmet, kutularinin kenarini bir okusun.. Iki ilacda; Parasetamol ihtiva eder.. Allahaskina, boyle, aptal doktorlari nasil buluyorsunuz??
Cahil birde; 6 aylik cocuga, "Tylol-Cold" vermis... SAKIN kullanmayin, ve o ilaclari veren, APTALIN, APTALI eczacinin kafasina o ilaclari atin... Hadi doktor, salagin teki, ikisinin ayni ilac oldugunu bilmiyor, ya o Eczaci bozuntusuna ne demeli!!! Ondan sonrada merak edip duruyorlar, Turkiye de, "Toksik Hepatitlar" niye artti diye.. Boyle salak; doktor ve eczacilarla, tabiiki artar. Antibiyotige de gerek yok, resmen k..ndan uyduruyor.. Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanin, yeterlidir... |
|
![]() |
|
zahide
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2014 Saat 23:44 |
|
hOCAM hafif grip hala devam ediyor ama vücudunda kızarıklık var ozellikle kollarda kaşındığını soyluyor.sabah kalktı ayaklarımın üstüne basarken acıyor dedi simdi de avuç içlerim acıyor diyor.allerji tarzı bisey olabilirmi ne yapmak lazım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 May 2014 Saat 07:08 |
|
Agizinda da yaralar varsa, kesin: El,Ayak ve Agiz Hastaligi olabilir. Viral bir hastalik olup, ilac/Antibiyotik verilmez.
Oradaki doktorlara sorarsaniz, KESIN; Allerji derler... Sakin inanmayin. |
|
![]() |
|
zahide
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 May 2014 Saat 10:49 |
|
hocam ağzında hiç yara yok sadece özellikle kollarda isilik tarzı kızarıklık var ve çok kaşıyor arada bi rateşi oluyor o kadar umarım ardından önemli bir şey çıkmaz keyfi yerinde kaşınması dışında bi etkisi yok gibi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 May 2014 Saat 18:04 |
|
Hicbir ilaci kullanmayin. Agizda yara yoksa; "El,Ayak ve Agiz hastaligi" degildir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|