|
Arada kamak |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hassasanne07
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Arada kamakGönderim Zamanı: 9 Saat 3 Dakika önce Saat 17:03 |
|
Hocam bizim 2 yıldır en büyüğü ilk bakılan us da 21 mm olan ondan küçükşeride olan ama paket değil tek tek duran lenfimi vardı sorudm önemsiz demiştiniz bende ilk korkuttukları iççn bunun için 1 yıl antidepresan kullndım ara ara küçülür gibi oluyordu ama en ıfak hastalansın kocaman oluyordu sanki bgm bi arkadaşımla konustuk onun oğlu nisan ayında 20 sonra 30 en son ağustosta 50mm olmus tekmiş paket değilmiş en son büyüdü die biopsi yapılmıs ve bgn kanser olduğu teshis çıkmıs pet cc yönlendirimii alt tipini bulmaya çalılıyorlarmıs ben çok korktum açıkcası yorumunuz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 46 Dakika önce Saat 19:20 |
|
Bilemem. Sakın başka bir merkezde o teşhisi teyid ettirmeden başka ilave işlere girişmesinler.
|
|
![]() |
|
Hassasanne07
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 4 Dakika önce Saat 00:02 |
|
Aslında çocuk doktorları takip demiş ama bursa üni şüpheli bulmus biopsiyi cerrahpaşaya yollamıslar oda lenfoma demiş alt tipi için boyama yapmışlar şimdi paket değildi bir başka belirti yoktu sadece. Büyüme vardı diyince çok sasırdım ister istemz korku saldı hocam bgne kadar siz ne dediysemiz çıktı önemsiz dedinz hastalıklarımızda gercekten önemsiz çıktı onlar tedaviye başladılar uludağda ama ben kendi evladım için sizin fikrinizi almak istyrm onların 6 ayda olmus ne olduysa bizim 2 yıl bitti ama yinede fikriniz neyse yolumuz odur
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|