hocam merhabalar ..
2012 kasım doğumlu kızım 3 gündür fenalarda ..ne gece ne gündüz dur durağımız yok ..eli sürekli ağzındaydı 1.buçuk ayından beri ağız akıntısı vardı şu 3 gündür eli daha bi şşiddetli ağzına girmeye başladı ağız akıntısı çoğaldı .. huysuzluğu çok fazla özellikle ara ara o kadar şiddetli bi ağlama krizine giriyo bizi o kadar çaresiz bırakıyorki ..belli bi yerleri fena halde ağrıyoda derdini anlatamıyo yavrum ..mecburen sabah akşam fitil veriyorum ağrısını alsın diye fitilin etkisi geçtimi yırtıyo ortalığı çok yüklenmek de istemiyorum her ne kadar 4 kere verebilirsiniz deselerde ..ateş hafif ve ara ara oluyo sanırım fitil engelliyo birde kulağını tutuyo belli aralıklarla .. ben dişe bağladım hocam ablasının dişleride erken çıkmıştı ama bu kadar eziyetli değildi kesinlikle ..birincisi acaba dişmi ? ikincisi bu kadar eziyetli olabilirmi çünkü gerçekten ızdırap çekiyo çocuk dr götürmüyorum büyükler artık üvey ana gözüyle bakmaya başladı bana ..götürsem anlamıyacaklar vercekler antibiyotiği diyorum, size danışmadanda götürmek istemedim ..o aralıksız yarım saati bulan ağlamalrdada o kadr çaresiz kalıyoruzki anlatamam .. ne yapayım bi dr göstereyimmi hocam kulağı için dün gece den başlayarak günde 2x2 iliadın başladım dişetlerine dentinoks sürüyorum ara ara ve fitil 2 kere yeterlimi yada doğrumu yapıyorum? birde dün 1 kere yaptı bugünse hiç kaka yapmadı normalde en az 4 kere yapardı bu neden olabilir ..acaba diş değilde başka bişeyin işareti olabilirmi bağırsak sorunu falan olurda dr gitmiycem diye hırs yapıp ta geçmi kalırım diyede korkuyorum bi yandan .. çok uzun yazdım hocam ama inanın o kadar çaresiz kaldımki bütün derdimizi anlatayım eksik bişey kalmasın söylediğim istedim.şimdiden çok saolun Allah razı olsun hocam ..