Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emineaselalp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 140
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emineaselalp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş
    Gönderim Zamanı: 12 Saat 6 Dakika önce Saat 14:17
Hocam oğlum gece ateşlendi sabaha kadar ateşi düşmeyince doktora gittik çocuk artık gözlerini açamıyordu ateşten iri lenf bezleri de var boynunda doktor sağ bademcik çok şiş ve çok alerjik bi yapısı var çocuğun dedi karnı da agrıyordu oğlumun 6 yaşında doktor sonuç olarak prednol 20 iğne yazdı iki gün ağızdan aldırın dedi agumentin verdi ek olarak yazılarınızı okudum antibiyotik kullanmıyorum prednolu de vermiyorum ağızdan değil mi hocam başka öneriniz olur mu ? Lenfler için de Hematoloji Prof görüştüm çocuklarda lenfoma olsa 1 ayda belirtisi olurdu sizin lenfleriniz 2 yıldır var büyük ihtimalle iyi huylu dedi bugün ki doktor da çocuğun geniz eti ve alerjik yapısından dolayı normal olduğunu söyledi bu sürecin kortizon neden yazdığını anlamadım sadece doktor beyin zararlı diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum hocam ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120019
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 44 Dakika önce Saat 18:39
Günümüz doktorlarının sefilliğini görüyorsunuz!! 
1- Allerji'den başka bir halt bilmezler. Her bir halta "allerji" derler!
2- Evet; Prednol'ün ağızdan içirilmesi ayrı bir salaklıktır. Ayrıca da iğne olarak yapılsa dahi gerekmez.
Tam bir şarlatan.
3- Ateşlendiğinde daima diline bakın. Dili pembe ise, sakın antibiyotik başlamayın.
4- Hematolog: Aklı başında tek doktor! En azından ne yaptığını bilen birisi. 
5- Altı yaş çocuklarda; henüz antikorlar tam olarak oluşmadığı için, enfeksiyonlar ile "Lenfatik sistem" 
mücadele eder ve bunun sonucunda irileşirler. Zamanla, geçirilen hastalıklar ve aşılar ile antikorlar tam
olarak oluşunca, Lenf bezlerine daha az iş düşer ve küçülürler. 
Geniz eti ve bademcikler EN önemli lenf dokularındandırlar! Kesinlikle çocuklarda ellenmemesi gerekir.
Ne hikmet ise, hep zengin ailelerin çocuklarında bu ameliyatlar yapılır!!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.