Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anne sutu beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumanne sutu beslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Konu: anne sutu beslenme
    Gönderim Zamanı: 03 Tem 2012 Saat 12:16
Hocam Tekrar Merhaba,

Daha evvelde yazmistim size kizim 1 yasina geliyor ve hala sadece anne sutu ile beni emerek besleniyor. Size bir yasina kadar bu uygun mu diye sordugumda ne biri iki yasina kadar boyle besleyen anneler vardi dediniz , dediginiz an itibariyle de hedefi iki yasa uzattim sanirim kafamda ; ama gelgelim yine malum cevre yeni birsey cikardi karsima kendi kendini besleyebilme! eger bir bebek kendi kendini beslemezse ( yani onune makarna koyacagiz o kendi yiyecek gibi ) ilerde yeme sorunu oluyormus internetteki yazilardada 14 aya kadar bunu ogrenmesini soyluyor bana konusanlari destekliyor ; ama sizin gorusunuz tabiki hepsinin onunde benim icin ve yine soruyorum bunun asli asari var mi? bunu birazda cevremdekilere cevap olsun diyede soruyorum size. İsrarla bu besleme seklime karsilar daha evvelde yazdim size ama kizim mutlu meme duskunlugu yok dogal olarak sadece acken ve cok uykusu varsa talep ediyor son derece disa donuk ; cunku birde isin bu sana bagimli kaldi konusmalari var:( Hocam inanin beni tek anlayan ve destek veren siz oldunuz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2012 Saat 05:12
Palavra. Bunca meslek hayatimda hic oyle "yeme sorunu" olan bir hastam olmadi. Bunlar, anne sutunu kesip mama kakalamaya calisan, "mamaci doktorlarin" uydurmalari. Simdiye kadar uzun sure annesini emmis hicbir hastamda bir problem olmadi. Bir de tabii, anne sutunu vermemis veya erken kesmis anneleri dinlemeyin. Onlar kendileri "sucluluk" hissetmemek icin, sizinde ayni hatayi yapmanizi isterler. Aynen devam. Bu kimseleri unutmayin ve mimleyin. Sonra bu soylediklerini hatirlatmanizi isterim. Bakin o zaman nasil "kiviracaklar"....
Yukarı Dön
canss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2012 Saat 08:15
Tesekkur ederim hocam her bir kelimeniz altin degerinde benim icin ve evet bunu onume koyanlarin bebekleri erken yastan beri ek gidaya gecmis uzun bir zamandirda diyetleri yetiskin yemeklerinden olusuyor . Digerleride buyukler zaten ki onlarin durumuda malum , 'yaaa bak biz demistik gordun mu ' demek icin gozumun icine bakiyorlar. Saolun Hocam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.