|
Kanli akinti |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kanli akintiGönderim Zamanı: 22 Saat 14 Dakika önce Saat 14:29 |
|
Merhaba Kadir bey . Kizim 9 yasinda . 3 hafta kadar once size yazmistim. Ishalden kan geliyordu. Tahlillerini size attim ve ilaca gerek olmadigini soyledini. ilacsiz duzeldi.
Bugun cisini yaptiktan sonra nohut kadar sumukumsu akinti gibi ama hafif kan da vardi. Kan net olarak belli yani,koyu akinti gibi degil Kizima onceki hastaligindan dikkat et dedigim icin gelip gosterdi bana. Tuylenme yok. Son doktora gidişimde, rutin tahlilde aitemistim . Ve size de gondermistim. Her seyi normaldi. Yarin doktora da goturecegim . Ama sizin fikrinizi onemsiyorum Sizce neden olabilir teşekkür ederim |
|
![]() |
|
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Saat 33 Dakika önce Saat 17:10 |
|
Crp 55 ti onceki tahlide . Niye anntibiyotik kullanmadiniz diye soylendi🫣
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Saat 15 Dakika önce Saat 18:28 |
|
Tek başına CRP hiçbir anlam taşımaz ve CRP ile hiçbir karar verilemez.
Maalesef, Türk doktorları, günümüzde garip bir Tıp eğitimi alıyorlar! Kitap okumuyorlar ve "hoca" ne ve ne kadar anlatırsa o kadarını biliyorlar! Yoksa; bir doktor; Streptokok bakterisine nasıl; "beta virüsü" diyebilecek kadar ahmak olabilir ki! Veya; "Enfeksiyöz Mononükleoz hastalığı için: "-Hayatımda duymadım, görmedim." diyebilir? CRP; her türlü (virüs dahil) enfeksiyonlarda, yaralanmalarda,yanıklarda ve enflmasyonlarda yükselir. Hatta kanserlerde bile yükselir. Ayrica bu bakılan CRP; "hassas CRP'dir." Daha ziyade Kalp Krizi veya Kardiak iskemi durumlarında takip için kullanılır. Eskiden bakılan CRP de sonuçlar: (-) veya (+) olarak belirtilirdi. Günümüzde bu tip CRP ile iş yapan kalmadı. |
|
![]() |
|
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 33 Dakika önce Saat 09:10 |
|
Crp dusmus. Tesekkur ederim aciklamaniz icin .Doktorda sasirdi. Hafif kum dokuyor dedi.ultason normal.
Tahlillerine bakabilir misini rica etsem |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 49 Dakika önce Saat 09:54 |
|
Ne; US'a, ne de bu tahlillere hiç gerek yoktu!!
Tamamen duygusal.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|