|
Kaburga agrisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esraa35
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaburga agrisiGönderim Zamanı: 9 Saat 16 Dakika önce Saat 15:08 |
|
Hocam birkac gun once 50 metre uzaklikta olan hasta komsuma tencereyle yemek goturdum.Diger elimde poset oldugu icin tencereyi sag kolumun altina alip kaburgama dayayip tasidim.Bundan birkac saat sonra felaket bir agri basladi ön ve yan kaburgamda.Hareket ederken oksururken yatakta donerken.Dun aksam sag kontuk altimin bi karis altindabir yer dokununca cok acidigini ve sislik olustugunu gordum.Tencerenin kulp kisminin denk geldigi yer olabilir diye dusundum ama sislik olmasi normal mi? Catlak,kirik vs olabilir mi ya da daha kotu baska birsey internette arastrdim biraz korktum kaburga tumoru filan diye gorunce size sormadan edemedim.Sizin cevabiniza gore hareket edecegim.Malum devlet hastanelerinden hemen randevu bulmak olanaksiz Bi gidip goster derseniz ozele gideyim yarin.Cok tesekkurler
|
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
esraa35
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 9 Saat 1 Dakika önce Saat 15:23 |
|
Hocam eklemeyi unutmusum 48 yasinda 46 kilo kadinim.Duzenli kullandigim ilac,bilinen kronik bi rahatsizligiim yok
|
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 33 Dakika önce Saat 19:51 |
|
Kaburga; en zor kırılan kemiklerdir.
Baskı ile Periost denilen kemik zarını tahriş etmişsiniz. Ağrı olduğunda, 1 veya 2 tane Novalgin tablet alın. Günde 6 taneyi geçmeyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|