Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acil bütün vücudu kırmızı leke
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAcil bütün vücudu kırmızı leke

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
İstiridye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: Acil bütün vücudu kırmızı leke
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2011 Saat 02:30
Hocam hoşgeldiniz,

8 aylık erkek çocuğum var. 3 gün önce 39 derece ateş ile uykusundan uyandı Calpol verip ateşini uzun bir süre sonra 36.8 derece düşürdüm fakat sabah tekrar 38.7 dereceye yükseldi. Özel hastanede Dr'una götürdüm fakat görünen bir hastalık olmadığını diş çıkarma döneminde olduğu için dişin ateş ve huzursuzluk yapacağını söyledi. Oğlum 5 aylıkken diş çıkarmaya başladı ve şu anda 6 adet dişi var. Dr. arka dişler çıkacak sanırım dedi ve bizi eve gönderdi. Dünde çok az şartıyla biraz burun akıntısı oldu ama genel bir gribal durum oluşmadı. Ben sabahları calpol akşamlarıda yatmadan nce Paranox fitill ateşin yükselmesini önledim fakat huzursuzluğu devam etti. Bugün oğlumun saç dipleri dahil olmak üzere bütün vücudunun kızardığını gördüm. Yüzündeki kızarıklar geniş kırmızı vücudundakilerde iğne ucu gibi. Her tarafı kıpkırmızı.Acaba ateşten sonra olan bir evremidir yoksa bulaşıcı bir hastalık mıdır? Dr'a ötürdüğümde sadece yüzünde vardı ve öemli bir şey olmadığını söyledi fakat eve geldikten sonra bütün vücunu sardığını hatta hızla arttığını gördüm. Ilık bir duş aldırıp fitil verip uyuttum oğlumu. Sizce bu durumda ne yapmalıyım. isterseniz resimde gönderebilirim. Oğlum 8750 gr 71.5cm 44.4 baş çevresine sahip. Kilodan olabilir mi ?
Çok teşekkürederim.
Gerçeği hayalinden daha güzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan,aksine her gün artan tek şey EVLATTIR.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119870
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2011 Saat 02:55
6. Hastalik geciriyor. Zaten tanisalardi sasardim. Hicbir tedavi gerekmez. Dokuntuleri 2.5 gunde kaybolacak.
Yukarı Dön
İstiridye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2011 Saat 03:57
Çok teşekkürederim hocam.Yarın doktoruna götürmekten vazgeçtim.Zaten boşuna götürdüğüm kanısına vardım şu son 2 gün.Şikayetlerimizi söylediğimizde dişde olabilir kulakta olabilir diye bir cevap veren doktordan sonra ne söylesem az...  Sizin gibi uzmanlar artık yok denecek kadar az. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin. Keşke çocuğumu sizin gözetiminizde büyütebilme şansım olsaydı.  Hocam değerli vaktinizi almazsam gelişimi hakkında bir şey söyleyebilir misiniz? 
Tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER...KizBebek
Gerçeği hayalinden daha güzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan,aksine her gün artan tek şey EVLATTIR.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119870
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2011 Saat 18:43
9 aylik cocuk cesamatinde.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.