|
el ayak mı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zynpaydnn_
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Şub 2025 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zynpaydnn_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: el ayak mıGönderim Zamanı: 2 Saat 10 Dakika önce Saat 19:44 |
|
merhaba hocam, pazar günü hava çok güzeldi sahile gittik 5 yaş kızım kumla suyla oynadı ertesi gün ateşli ve mide bulantısı ile uyandı, midesini üşüttüğü düşündüm, o gün bütün gün yattı dinlendi, hiçbirşey yemedi su içmekten başka, ertesi gün iyileşmişti, ama çarşamba günü sadece ayaklarında olan şu döküntüleri gördüm, el ayak gibi cilt altında duruyor döküntüler, arada kaşınıyor, evde 14 aylık kız kardeşi var o da dün akşam hafif ateşlendi bugün de gün boyu halsiz ve ateşliydi (38civarı) arada öksürmek dışında ek bir araz gözlemlemedim,hiç bir müdahalede bulunmadım, acaba büyüğü el ayak geçirdi küçüğe de mi bulaştı, (hiç bir yerinde döküntü görmedim) yoksa başka bir sıkıntısı mı var benim anlayamadım, nedir bu halsizlik ateş, dişten değildir diye düşünüyorum, bir öneriniz var mı hocam, yapmam gereken bir şey yoksa bekliym mi sadece
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|