Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyku apnesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uyku apnesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3515
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uyku apnesi
    Gönderim Zamanı: 8 Saat 28 Dakika önce Saat 07:38
Kadir bey merhaba, 40 yaşında iki çocuk annesiyim. Son zamanlarda 15 günde bir aralıklarla iki kere oldu mesela. Daha öncesinde de bi kez olmuştu.Gecede bi kere nefessiz kalır gibi uyandım gıcık tutmuş gibi bi iki kez öksürdüm. Sonrasında bi yudum su içtim geçti ve geri yattım. Boğazımda da zorlanmaktan biraz tahriş olmuş gibi his oluyor geçiyor sabaha.kilo fazlam var ama diyet sürecindeyim. Uykudan boğulur gibi uyanmak diyince herkes uyku apnesi diyor.Size danışmak istedim. Teşekkür ederim şimdiden değerli görüşleriniz için
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 24 Dakika önce Saat 07:42
Burnumda kemik eğriliği var. Gece burun bandı kullansam da tıkanıklık oluyor agızdan nefes alıyorum onunla kaynaklı da olabilir mi. Uyku apnesi lafı beni çok korkuttu. 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 55 Dakika önce Saat 08:11
İki üç kez şiddetli öksürüyorum geçiyor. Boğazımda tahriş olmuş gibi bi his oluyor. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119839
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 7 Dakika önce Saat 09:59
Önce, iyi bir Muayene olmanız gerekir. 
Bir KBB doktoru görsün. Hadise ne; o açığa çıksın, ona göre tedavi uygulanır.
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 5 Dakika önce Saat 10:01
İyi doktor ve iyi hastane bulmak malesef ki çok zor. Burnum için muayene olmuştum. Ara ara uykudan uyandıran kısa süreli gıcık şeklinde öksürüğü nasıl yorumlarsınız. Uyku apnesi nasıl olur. Size çok güveniyorum. Görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz. En azından uyku apnesi ile alakalı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 47 Dakika önce Saat 10:19
"Uyku apnesinde", hadise, zor nefes alma değildir. Hadise beyindedir. Tarif ettiğiniz gibi, nefes alamamakla
 uyanma olmaz!!! 
Sadece nefes alma durur. Kandaki CO2 seviyesinin artıp, beyni uyarması ile uyanırsınız. 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 38 Dakika önce Saat 10:28
Yani öksürük olmaz o zaman öyle değil mi. Uyku apnesi nasıl teşhis edilir peki . Başka belirtileri nelerdir? Hakkınızı helal edin. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 47 Dakika önce Saat 15:19
Ne anladınız ise, O!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.