Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Şampuan Alerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumŞampuan Alerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2013 Saat 19:13
Hocam dediğiniz gibi aldık bir kere ve kullandık çocuğum 16 aylık ilk defa böylebir sorunla karşı karşıya geldik. Olan oldu haklısınız ben sizden bu alerji durum için ne yapmam onu öğrenmek istiyorum . Cildi isilik şeklinde ve kaşıntı var sizin önerileriniz nedir? Gelişigüzel tedavi yapmak istemiyorum sizin görüşlerinizi almak istemiyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119826
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2013 Saat 01:35
Gunde 2defa, cok ince bir tabaka sekilinde;  Ultralan pomat surun.
Yukarı Dön
cemre12 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2013 Saat 02:09
hocam ben de bitkisel diye arkadaşın kullandığı markayı kullanıyorum memnunum, bitkisel olanları kullanmayın diyorsunuz ama  fazla kimyasal içeren şampuanlar da çok zararlıymış, içlerindeki fosfat, köpürtücüler, yüzey aktif maddeleri..

ah hocam, pastörize sütler yoğurtlar peynirler, mısır slajıyla beslenmiş hayvanlardan gdolu, tarım ürünlerinin tamamı kimyasal ilaçlarla üretiliyor, dolapta 1 aya yakın çürümeden duruyor, etler antibiyotik ve hormonlorla şişirilmiş hayvanlardan geliyor, temizlik maddeleri yüzeyde kaldığı için kanser yapıyor, uzmanlar her gün uyarıyor, çocuğuma sürekli zehir yediriyormuş gibi hissediyorum ve çok mutsuzum..

tüm ürünlerde organik sertifikalıları tercih etmek doğru ve güvenilir olur mu?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119826
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2013 Saat 17:55
O maddelerin hepsi, denendikten sonra piyasaya cikariliyor... Zararli oldugunu "tek bir kisi" ispatlasa, firmadan Milyonlarca $ tazminat kazanir... Firma enayimi?
Siz bizdeki uzmanlara ne bakiyorsunuz? Simdiye kadar hangi "uyarilari" hakli cikmis?
- Hani; Kizamik asilarinda civa vardida, cocuklarda Otizm yapiyordu? Bunu ilk ortaya atan sahtekar Ingiliz Andrew Wakefield'in dumenleri ortaya cikinca, hazretlerin dillerine ne oldu?
- Hani Bebe biskuvilerinde; "Akril Amid" amid varmis, kanser yapiyormus, ne oldu? Bunlar hep Amerikadaki uckagitci doktorlarin, arastirma bursu kazanabilmek icin ortaya attiklari sacmaliklar da, bizim "uzmanlara" ne oluyor?
- Liburdy isimli muellifin ortaya attigi"Yuksek gerilim hatlari" ile ilgili sacmaligi daha ayri bir komedi. Sahtekarlik ortya cikti, bizim "uzmanlar" guc-bela isi ogrendiler ama bu seferde, mahkemelerde, hakimler "yok, psikoloji bozuyor, yok zarar veriyor" diye aleyte hukum  vermeye basladilar.. Bizim ulkemiz, komedyenler ulkesidir...
- Plastiklerdeki ;  -bisFenol A hadisesini hatirlarsiniz. Ne oldu? Salca tenekelerinin ic yuzeyinde plastiktekinden, cok daha fazla miktarda mevcut oldugu anlasildi. Yazar kasa fislerinin ustunde de (Tutusmasini onlemek icin) cok yuksek oranlarda oldugu ve bu fisler ellendikten sonra agiza surulurse, cok yuksek dozlarda alinabilecegi anlasildigi halde, "uzmanlar" niye susuyor, konunun modasimi gecti??? Birde, dusunun bakalim, firmalar bu sacmalik sayesinde, fazladan kac milyon biberon sattilar. Dunyada enayi cok....
Bu sacmaliklardan daha tonlarcasini siralarimda yerimiz musait degil... Sizin o "uzman" dediklerinizi cogu okuma ozurlu, dunyada ne olup bittigini takip etmedikleri icin,( zaten cogu ingilizce tibbi bir yazi okumaktan acizler) gazetelerden okuduklari  ile ahkam kesiyorlar...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Mar 2013 Saat 17:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.