|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
durucan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: acaba(alerji)Gönderim Zamanı: 10 May 2014 Saat 00:16 |
|
dr bey iyi gunler size nacizane bir sorum olacak,
siz diyorsunuz ya her onune gelenmi alerjik astim yada alerjik rinit. eger bir cocuk gercekten alerjikse 100 cocuktan besi alerjik rinitse ve o kisilerden biri benim kizimsa cunku bitmek bilmeyen oksurukleri ve geniz akintisi burun tikanikligi oluyor her grip soguk alginligi inanilmaz kotu geciyor. tedavisi nedir alerjik riniti olan bur cocuga neler verebilirim sikintisiz gecirmek icin kaliteli bir uyku icin cok merak ediyorum cevabinizi saygilar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2014 Saat 19:24 |
|
Allerik Rinitten, kimse olmemistir... AMA, Allerjik Rinit tedavisi goren, GRIPLI hastalarin basi buyuk belalara girer...
Allerjik Rinit; cocuklarda gorulen bir hastalik degildir. Olursa da, sadece; Ilkbahar ve Sonbaharda olur. Kasim-Mart ve Haziran-Eylul aylari arasinda olmaz... AMA, ne hikmetse, Turkiye de, 12 ay boyunca cocuklar hep, Allerjik Rinit... Hep, Bronsit... Eriskinlerde, hicbir enfeksiyonun olmadigindan emin olunduktan sonra, Nasonex veya Flixotide, gibi kortizonlu spreyler, kisa sureli kullanilabilir... AMA, eger bir viral hastalik varsa, faydadan ziyade zarari olur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|