|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
miss hugolina
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: lekeGönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 14:20 |
Hocam merhabalar 10 aylık kızımda doğumdan beri bu lekerden 3 tane var.Yanık lekesi gibi koyu renk.Büyüdükçe (en büyüğü bacağında popoya yakın)bacağındakide büyüdü sanki.En son çocuk kontrolüne giderken dr.un söylediği.Bazı organları tutan bir hastalık??? olabilir dedi!!! ve kafaya taktım bende.Kızmazsanız size danışmak isterim.Ben romatizma hastasıyım(göz ve ağız içimi tutan sjögren)bu neden tutulum kelimesi bile beni ürkütür oldu.1 yaşında detaylı bir ultrason isteriz dedi.Birde alt bacakta hani yarayı soyarızda beyaz bir iz kalır öyle bir şey var.onunda resmini yollamak isterim.Beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum.Not: kızım ayağını bir birine sürterken bacağına değdirdiğinde tırnağı çizdiğinde kabarıyor bir kaç dakika sonra kayboluyor.Bu üstünde durulması nı gerektirecek bir durum olabilirmi hocam?Düzenleyen miss hugolina - 28 May 2014 Saat 15:35 |
|
![]() |
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 14:25 |
|
bu bahsettiğim beyaz iz
|
|
![]() |
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 14:28 |
hocam buda bahsettiğim en büyük lekemiz.En küçüğü diz arka kıvrım yerinde.Düzenleyen miss hugolina - 28 May 2014 Saat 14:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 May 2014 Saat 10:14 |
|
Bunlar; basit, "Café-au-Lait" lekeleridir, ugrasmayin..
O doktor herhalde; "Mc Cune-Albright" veya "Norofibromatotosis" hastaliklarini dusundu ama bu hastaliklar bu sekilde olmaz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|