Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Soru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Soru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 51 Dakika önce Saat 17:19
Bir de kalbini dinledi üfürüm var 1/6 dedi. Ben daha once hicbir doktor böyle bir sey demedi dediğim zaman hasta ya ondan hastalıkta belli olur dedi. Bu dogru mu?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119762
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 33 Dakika önce Saat 20:37
1/6 şiddetinde bir "üfürümün" hiçbir kıymeti yoktur. Ayrıca bu sesi duymak için özel ses yalıtımlı oda gerekir.
Ayrıca da, kalbinde bir soruna bağlı "üfürüm" olsa, o çocukta gelişme geriliği olur! Var mı?

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 1 saat 31 Dakika önce Saat 20:39
Yukarı Dön
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 23 Dakika önce Saat 20:47
Yok hocam. Siz de dinlemiştiniz eski doktoru da öyle bir sey duymamıstı. Hastalanınca duyulur zaten diyo anlamadım ben de. Cok tesekkurler. Bir de bir önceki yazdıgım ilaçlar gerekli mi ayrı ayrı yazmısım kusura bakmayın
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 11 Dakika önce Saat 20:59
1- Zaditen, allerji ilacı (ne alaka ise?) vermeyin.
2- Rhinfant: İlaidin benzeri (ilaçlı burun spreyi) bu yaşta kısıtlı verilir, ayrıca da sprey kulak için uygun 
değildir. 
"Nebül içine Serum Fiz koymak", ancak geri zekalılara mahsustur.
Serum fiz içindeki tuz miktarı: %0.7!! Bir de su haznesine konulunca, tuz tadı bile alamazsınız, isterseniz
 deneyin! Bunu veren doktorların zeka zeviyeleri de anlayın. 

Yukarı Dön
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 1 Dakika önce Saat 21:09
Ne yapabilirim peki hocam?
Alerji damlasını balgamı akıntısını kurutmak icin veriyordu. 
Rhinfantı da kulagı dolarmıs ona onlem amaclıymıs? Kulagı dolar mı?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 53 Dakika önce Saat 21:17
Kafaları çalışmıyor ki! Fizyoloji ve Fizyopatoloji bilseler, balgamın da(diğer ifrazatlar gibi) vücudun savunması
olduğunu bilirlerdi! Cahillik paçalarından akıyor! 
Bilakis sıcak  buhar ile yumuşatarak, kolay akması sağlanır. Allerji ilaçları ile akıntılar koyulaştırılınca, akıntı
bilakis atılamaz ve Akciğerlere iner.
Sırf ailelere "show" yapabilmek için; Griplerde Allerji ilaçları ve Kortizonlar kullanıyorlar! 
Yukarı Dön
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Dakika önce Saat 21:40
Tamam hocam. Su an sizin dediginiz tencere ile sıcak buhar veriyorum. Sık sık burnunu serum fiz ile acıyorum ve cold mix sıkıyorum. Baska bir sey yapabilir miyim? Geçirmek icin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.