|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sueda nesibe 0146
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: acilllllll (geniz eti)Gönderim Zamanı: 29 Nis 2014 Saat 09:10 |
|
hocam 2,9 aylık kızımda geniz eti var, bu durumu kabullendik ve bununla yaşamaya çalışıyoruz. sizin anlattıklarınızın hespisini uyguluyorum. ancak hocam kızım yine de geceleri nefes alırken çok ciddi zorlanıyor. yani burnundan hiç nefes almıyor. ağzından da nefes alırken zorlanıyor. kızımda ciddi miktarda balgam var. öksürdüğünde peçeteye öksürtüyorum. hemen balgam çıkarıyor. geniz eti ve balgamın birlikte olması işleri daha da çıkmaz hale getiriyor. geçen kendi kafama augmentin 400 ml antibiyotik aldım. sırf balgamı kurutsun biraz olsun rahatlasın diye. ama yine de balgamı var ve nefes alışverişlerinde de bir gelişme olmadı. hocam ben balgam için ne yapmalıyım. bana tavsiye edeceğiniz bir ilaç var mı. ballı, zencefilli limon, cold mix, serum fizyolojik ve kızıma içine vikis koyup buhar yapıyorum. artık ne yapacağımı şaşırdım. geceleri nefesi kesiliyor. bazen balgama bağlı öksürük oluyor. bir de hocam ben kızıma doğal inek sütü veriyorum. süt çocuklarda balgam yapımını artırır mı. acaba kızıma süt vermesem daha mı iyi olur. teşekkürler.
|
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2014 Saat 19:18 |
|
O yastaki bir cocukta, "Geniz eti" olmaz... Uzun suren bir Grip geciriyordur.
Balgam, sadece antibiyotik gerektiren, hastaliklarda degil Virutik hastaliklarda ve hatta sigara icenlerde bile olur. Kutu sutlerini tercih ediyoruz. Illede, acik sut verecekseniz, 1 tasim kaynatin ve mutlaka kaymaginida yedirin, yoksa kabizlik olur. |
|
![]() |
|
sueda nesibe 0146
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2014 Saat 08:36 |
|
hocam çok teşekkür ederim. balgam için bana önereceğiniz bir şey var mı. ne yapmam lazım
|
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2014 Saat 18:39 |
|
SAKIN; Balgam icin ilac-tedavi kullanmayin.. Vucudun savunmasina karismayin. Serum fiz, Sicak su buhari+ColdMix yeterlidir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|