|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ayazım
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: morarmaGönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 23:47 |
|
hayırlı bayramlar hocam benım oglum 4 ayını bıtırdı 21 mart dogumlu. kilosu 2950 boyu 50 cm dogdu. sımdıkı kılosuda 7 100 gr boyuda 64 cm uzun zamandır bacaklarında morarma oluyor kucagıma aldıgım zaman bazende kollarında oluyor acaba nedne oluyor 5 gunlukken sarılık olmustu ısıkta yatırdı doktor 2 gun boyunca ısıktan kalma bısey olabılır mı bıde gelısımı ıyımı oglumun bıde doktor kan ılacına baslattı hıc bır test yapmadan kullanmalımıyım sımdıden tskler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2014 Saat 23:15 |
|
1- Sakin Demir ilacini vermeyin.
2- 5.ayi bitirdiginde olmasi gereken kiloda.. 3- Sarilik nedeni ile alinan Fototerapi'nin bir etkisi olamaz. 4- Bazi cocuklar, boyle morarmalara karsi daha hassastirlar. Eger bu morluklar, 2-3cm capindan daha iri oluyorlarsa, bir kan sayimi yaptirip, tamamini bana yazin. |
|
![]() |
|
ayazım
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2014 Saat 22:44 |
|
bacakları benek benek oluyor benekler harıc yerler mor dızden altı oluyor genel. üşüdüğümüz zamn vücüdumuzda olur ya o sekıl ayaklarının altıda kıpkırmızı oluyor. bıde sutum yetersız kalıyor mamada vermek ıstemıyorum onun yerıne cıcı bebe bıskuvısını ıkı tane ezıp yedırıyorum sutumun yetmedıgı zamnlarda corba sularındn felan verıyorum az az meyve sularından felan verıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2014 Saat 00:08 |
|
Harita seklinde, "hareler" olmasi; "Cutis Marmorata" denilen bir durum olup, onemli degildir, zamanla kaybolur.
4 ayini bitirdigi icin, anne sutunun ustune, "Kutu sutlerinden" verin. Bu aylarda corba ve yemek sulari gereksiz gidalardir. |
|
![]() |
|
ayazım
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2014 Saat 11:56 |
|
teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|