|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sima
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bir anlık çift görmeGönderim Zamanı: 29 May 2014 Saat 14:58 |
|
İyi günler Kadir bey 11 yaşında oğlum var geçen gün derste bir anlık gözüm çift görüp geçti dedi bu arada korktuğu ders ve korktuğu öğretmenin dersinde olmuş öğretmen gözünüzü benden ayırmayın demiş oğlumda direk öğretmene bakıyormuş bu arada olmuş.internetten nedir diye baktım bakmaz olsaydım keşke beyin tümörlerinden bahsediyor o kadar korkuyorum ki size danışmak istedim çocuğumun genel durumu iyi sadece burnu çoğunlukla tıkalı bazen yoğun akıyor ama yine tıkalı bunuda belitmek istedim ne olur teselli edici bir şeyler yazın kötü birşey omasından çok korkuyorum.çift görme saniyelik olup geçmiş.cevabınız için çok teşekkür ederim saygılar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 May 2014 Saat 18:38 |
|
Beyin tumorunde olan; "cift gorme" DEVAMLIDIR...
1- Muhtemelen, bakarken, odak noktasini kaydirdigi icin, "cift gorme" oldu.. Bunu siz dahi yapabilirsiniz. Eger, bir cismin arkasindaki bir noktaya odaklanirsaniz, o cisim, bir muddet sonar 'CIFT" gorunur. 2- Cocuklarda pek gorulmez ama, boyle gecici,"cift gormeler", ani Tansiyon yukselmesi sonucu, beynin altinda ve goz sinirlerinin yaninda bulunan; "Willis Poligonundaki" bir kanamya isaret eder. Tansiyonumna bir baktirin.. Dedigim gibi, cok uzak bir ihtimal.. 3- Beyin tumoru ile; yakindan-uzaktan, en ufak bir ilgisi yoktur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|