Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Genizeti ameliyatı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGenizeti ameliyatı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tunajade Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tunajade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Genizeti ameliyatı
    Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 01:35
Dr bey merhaba kızım 3 yasında genel tanı genizeti büyümesi kulakta sıvı birikmesi. Gittiğim 2 Dr ameliyat dediler kulağa tüp takılıp sıvı boşaltılacak genizeti küçültülecek lazer ile. Kendi cocuk drumuz ise genizeti sorun ok alınsın ama ben kulağa dokunmalarını istemiyorum diyor. Duymada sorunu yok konuşması cok gzl 2 dil konuşuyor suanda sizce ne yapmalıyım bu konuda. Kbb uzm ameliyat olsa tüp takılırsa ii olur ilerde duymayacak sorun olur diyor kendi drumuz gerek yok duyuyor konuşuyor diyor ikilemde kaldım. Cevap için tesekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119733
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 01:57
KACIN ORADAN.... Hicbir sey yaptirmayin... Bunlarin gozleri iyice kararmis, ameliyat yasini 3 yasina kadar indirmisler. Bunlar korkunc insanlar, gozlerini para hirsi burumus. KACIN...
KBB doktoru, tam anasinin gozu bir SAHTEKAR...
Yukarı Dön
Tunajade Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tunajade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 02:23
Genel durumu cocuğumun akmayan bir burun genizden akıyor sürekli tıkanık nefes alamıyor gece horluyor ağzı açık uyuyor haliyle sabah uyandığında ağız kokusu oluyor. Burnunu özel bir aspirasyon ile boşaltıyoruz elektrik süpürgesine takılıyor yüksek hızla çalışan birsey degil korkutmasın sizi Dr bey. Akşamları yatarken odaya kekik kaynatıp kokuyorum burun damlası damlatıyorum rahat uyusun diye ama yinede gece cok rahat degil uykuda. Bgnde artık genizden sürekli içeri sümük aktığı için 2 sefer kustu cocuk. Siz ne tavsiye edersiniz doktor bey.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 19:30
6 yas bitene kadar, cekeceksiniz. Her cocuk cekiyor. 6 yasindan sonra, cocuklar; butun bu Griplere karsi bagisiklik kazandigindan, 6 yas ustu cocuklarda bu hastaliklar cok nadiren oluyor.
Cocuklarin bu yaslarda, Grip viruslerine karsi Antikorlari YOKTUR. Bu sebeple, her hastalandiklarinda, eriskinlerden farkli olarak, antikorlarla degil, Lenfatik sistem ile karsi koyarlar. Bu sebeplede bu yas cocuklarinda; Geniz et ve Bademcikler, birer Lenf bezi olduklarindan, asiri buyurler, NORMALDIR.... 6 yas sonrasinda, Antikorlari gelistiginde, daha az hasta olacak.
Dikkat ederseniz, bu sahtekarliklar hep 6 yas oncesi cocuklara uygulanir... Ameliyatlar, Allerji testleri, Astim tedavileri, hep bu sahtekarlik doneminin araclaridir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Ağu 2014 Saat 19:31
Yukarı Dön
Tunajade Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tunajade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 23:01
Anladım. Peki kulaktaki sıvı için ne dersiniz. Tüp takılması gerektiğini söylüyor ileride sorun yaşamamak için dendi.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 09:54
SAKIN HA!!!!!!
Kulakta sivi olsa, cocuk bas-bas bagirir, yeri-gogu yikar. En ufak bir supheniz oldugunda bile, her iki burun deliklerine; gunde:2x2'ser damla Iliadin ped. damla damlatin (3 gun). Iliadin, Oztaki borusunu acar acmaz, o sivi akar gider. Antibiyotikle;ASLA kaybolmaz. Orta kulakta zaten saglikli insanlarda bile DAIMA o sivi salgilanir, ama Oztaki borusundan akar gider. Hadise, Grip sonucu Oztakinin tikanmasi ile o sivinin akamamasidir.
Eski mailleri okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2014 Saat 09:57
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.