|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Elçin06
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Oğlumdaki Cilt ProblemiGönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 23:28 |
|
Hocam saygılar. Oğlum 4,5 yaşında. 4 gün önce sırtında çevresi kırmızı, ortası sarı ve kuru gözüken, biraz büyüdükten sonra kaybolan kızarıklıklar oluştu. Doktor krem verdi, sırtındakiler geçti ama bacağında ve karnında yine çıktı.. Sizce bu nedir? Acaba besin alerjisi, bakteri,mantar ya da sıcaktan olabilir mi? Doktorumuz bir çeşit egzama dedi ama benim aklıma bir sürü şey geliyor.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 10:01 |
|
Gunde 2x1 defa; Ultralan pomat surun, 1-2 gunde gecerse, "Atopik Egzema" dir. Arada bir olur. Sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
Elçin06
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 10:35 |
|
Çok teşekkür ederim hocam. Sonucu yazacağım hocam
|
|
![]() |
|
Elçin06
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2014 Saat 10:35 |
|
Hocam saygılar. 27 Ağustos akşamı ultralan pomatı sürmeye başladım. Sabah 4.kez sürdüm. Fotoğrafını paylaştığım alan normal rengine dönmeye başladı. İki gün önce alnında,saçlarının kapattığı yerde çok küçük iki tane, her iki kolunda da minik minik kızarıklıklar oluştu ama sadece benim dikkat edip de görebileceğim küçüklükteydi, göbeğinin altında biraz daha büyük kızarıklık oluştu. Onlar da fazla büyümeden bugün itibariyle iyice geçti diyebilirim. Şuan vücudundaki çıkan bütün kızarıklıklar hafif pembe renge dönüştü, yeni bir kızarıklık da gözlemlemedim.. Umarım tekrar çıkmaz. Bugüne kadar hiç böyle birşey yaşamadığımız için açıkçası huzursuz oldum
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için hocam, saygılar |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|