|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ARZUUMUT
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 4 ay 10 günlük(göz kayması)Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 17:51 |
|
KADİR BEY MERHABA ; SİZİ UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM. Bİ ÇOK KONUDA TAVSİYELERİNİZİ
UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM. BENİM OĞLUM 1 TEMMUZDA 53CM 3930 GR DOGDU.. GÖZ KAYMASI
BULUNMAKTA. BU KONUDA BİR ÇOK MAKALE OKUYORUM. ERKEN TEDAVİ GEREKLİ
DİYEN YAZILARDA VAR. 6. AYINI BEKLEYİN DİE TAVSİYE YAZILARI DA VAR. GÖRÜYOR. EŞYA TAKİP EDİYOR. SESLENDİKMİ BİZE BAKIYOR. FAKAT
UZAK NOKTALARA BAKARKEN İKİ GÖZÜ BİR ARAYA GELİYOR. 1 MT KADAR UZAĞINDAYLEN BİZİ GÖRMEYE ÇALIŞIYOR GÖREMEDİĞİNİ
HİSSEDİYORUM. GÖZLERİ KAYIYOR VE KALICI OLMASINDAN KORKUYORUM. VE BİRDE ŞU SIRA BURNU TIKALI VE BOĞAZINDA HIRILTI VAR BU
KONUDA NE YAPABİLİRİM. ŞU ANDA 65 CM 7400 KG |
|
|
ARZUMUT
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 21:44 |
|
1- Yeni dogan donemeinde, Goz sinirlerinin etrafindaki; "Akson" denilen Myelin kilifi olusmadigindan, bebeklerde gorme tam degildir. Akomodasyon denilen, bir noktaya odaklanma esnasinda, goz kaymalari olabilir. BUNLAR SASILIK DEGILLERDIR...
2- Burun kemigi bebeklerde henuz olusmadigindan,burun ustundeki deri kismi yayvandir ve goz, bazen sanki buruna daha yakinmis gibi bir manzara olusur. Buda, kesinlikle sasilik degildir... 3- Tedavi gereken sasiliklarda, goz DEVAMLI KAYIK VAZIYETTEDIR... . |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|