|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
merimeri
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sağ kulakta iltihapGönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 13:28 |
|
hocam iyi günler..kbb ye götürdüm 28 aylık oğlumu,sağ kulakta iltihap var ondan mız mız dedi,gerçi oğlum da kulağını tutuyodu yatarken,grip kulağına vurmuş bi nevi dedi,cahnex olması lazım 250 mg. antibiyotik şurup verdi,ibufen ateş düşürücü ve rinogest şurup verdi.. size danışmak istedim uygun mudur hocam ona göre kullancam ya da kullanmıcam ?!
|
|
![]() |
|
merimeri
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 18:43 |
|
calinex miş hocam,ayrıca eğer kullanmamı uygun görürseniz kaç gün kullanmam gerekiyo, bir de toz a su karıştırılıyodu antibiyotik için,suyunu koydum hazırladım sizden haber bekliyorum ama suyunu biraz fazla karıştırmışım bi sıkıntı olur mu bu ?!
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 19:46 |
|
SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin...
Sadece burun deliklerine,(3 gun) gunde 2x2'ser damla Iliadin DAMLA damlatin... 3. gunden sonra, Serum fiz ile devam edin. Bu konu ile ilgili; soru-cevaplari okuyun. |
|
![]() |
|
merimeri
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 20:42 |
|
ateş i vardı hocam emzirince düştü biraz, ateşle ilgili düşüncenizi biliyorum o yüzden düşürmeyi düşünmemiştim ilaçla,ama kulak iltihabı var deyince o yüzden danışmak istedim , ööle diyosanız kullanmam zaten,teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 23:33 |
|
kulak iltihabi; esasinda "iltihap" degildir.. Cahiliye doneminde oyle isimlendirildigi icin, oyle derler. Hadise mekaniktir, Iliadin ile odemi cozersiniz, her sey iyilesir.. Siz bakmayin Turk doktorlarina, onlar her bir halta Antibiyotik verirler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|