Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sağ kulakta iltihap
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsağ kulakta iltihap

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merimeri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merimeri Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sağ kulakta iltihap
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 13:28
hocam iyi günler..kbb ye götürdüm 28 aylık oğlumu,sağ kulakta iltihap var ondan mız mız dedi,gerçi oğlum da kulağını tutuyodu yatarken,grip kulağına vurmuş bi nevi dedi,cahnex olması lazım 250 mg. antibiyotik şurup verdi,ibufen ateş düşürücü ve rinogest şurup verdi.. size danışmak istedim uygun mudur hocam ona göre kullancam ya da kullanmıcam ?!
Yukarı Dön
merimeri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merimeri Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 18:43
calinex miş hocam,ayrıca eğer kullanmamı uygun görürseniz kaç gün kullanmam gerekiyo, bir de toz a su karıştırılıyodu antibiyotik için,suyunu koydum hazırladım sizden haber bekliyorum ama suyunu biraz fazla karıştırmışım bi sıkıntı olur mu bu ?! 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 19:46
SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin...
Sadece burun deliklerine,(3 gun) gunde 2x2'ser damla Iliadin DAMLA damlatin... 3. gunden sonra, Serum fiz ile devam edin.
Bu konu ile ilgili; soru-cevaplari okuyun.
Yukarı Dön
merimeri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merimeri Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 20:42
ateş i vardı hocam emzirince düştü biraz, ateşle ilgili düşüncenizi biliyorum o yüzden düşürmeyi düşünmemiştim ilaçla,ama kulak iltihabı var deyince o yüzden danışmak istedim , ööle diyosanız kullanmam zaten,teşekkür ederim hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 23:33
kulak iltihabi; esasinda "iltihap" degildir.. Cahiliye doneminde oyle isimlendirildigi icin, oyle derler. Hadise mekaniktir, Iliadin ile odemi cozersiniz, her sey iyilesir.. Siz bakmayin Turk doktorlarina, onlar her bir halta Antibiyotik verirler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.