hocam iyigünler. benim oğlum 28 aylık 17 kilo 93 cm.
Hocam oğlum 5 aylıkken gece aniden tıkanması ile acile gittik ve bronşiolit dendi 4 gün hastanede yattık. Sonrasında sık sık tekrarladı özellikle sonbaharda başlayıp kış boyu 4-5 kez tekrarladı. hep acile gittiğimizden her seferinde başka doktor her seferinde başka teşhis. Soluk borusu iltihabı, ses telleri iltihabı, bronşiolit falan. sabaha kadar acilde ventolin ve soğuk buhar alıp düzeliyoruz 20 gün sonra tekrarlıyor her gittiğimizde antibiyotik, öksürük şurubu, ventolin( doktor tavsiyesi ile evime de aldım nebülazörü) bende çok sık tekrarladığı için antibiyotikleri kullanmadım. Öksürük şurubu zaten hiç kullanmadım ama ventolini verdim sürekli taki geçen aya kadar. Geçen ay yine gece tıkandı gittiğimizde doktor bu larenjit dedi sadece soğuk buhar alıcak. Bende bize sürekli ventolinle birlikte soğuk buhar veriliyo dediğimde hayır buna ventolin iyi gelmez dedi. Ben o an için doktora kızdım fakat eve gelip internetten araştırdığımda hastalığının krup olduğunu ve gerçekten sadece soğuk buharın iyi geldiğini öğrendim. Size sorum Ventolini çok kullandım çocuğuma bi zararı varmı, geçmesi için hiçbirşey yapamıyomuyum. Doktora sordum artık gece çok kötü olduğu için korkuyorum alerji testi yaptır diyen var yaptırma diyen var siz ne önerirsiniz. Ne zamana kadar devam edicek. Buhar makinesi almalımıyım.Krupla ilgili bilgi almak istiyorum.