|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
yagden
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 00:33 |
|
Hocam özür dileyerek soruyorum,tinnitus hakkında bilginiz var mı acaba? Beyin kökenli ses olarak tanımlanmış,annemde yaklasık bır yıldır var,gecelerı sessızlıkte daha kötü oluyor,yaşam kalitesi olumsuz etkilendi.betaserc,vasterel vb.gibi ilaclar kullandı,tomografı,boyun doppleri.kulak mr çekildi.
Çok teşekkür diyorum hocam,iyi günler diliyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 01:14 |
|
Maalesef, ne sebebi nede tedavisi bilinmiyor.. Ic kulaktaki bazi damarlarin kireclenmesi ile izah edilmeye calisiliyor..
Nikahlanilmis, kotu bir es olarak Kabul edin.. Yapilan tetkilerin HEPSI bosuna uygulandi, luzumsuz masraf. |
|
![]() |
|
yagden
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 07:57 |
|
Hocam vakit ayırıp sabır gösterip yazdığınız için çok teşekkür ederim.iyi çalışmalar dilerim
|
|
![]() |
|
yagden
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 22:39 |
|
Hocam 11 aylık oğlum,bugün sağlık ocagında muayenede dıs kulak iltihabı var dendi,bogazı kızarık.zaten iki gündür 38 i gecmeyen ateş vardı,gün içinde mız mız ve huysuzdu.3 gün kullanılacak AZOMAX yazdılar,bunun yerine ne önerirsiniz hocam? Teşekkür ederim,saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 23:03 |
|
Sakin, hicbir dediklerine kulak bile asmayin, onlar daha; Dis kulak ile Orta kulak arasindaki farki bile bilmezler. Resmen sallamislar, SAKIN; hicbir ilaci kullanmayin.
Ayrica da, o ilac;20kg'in altinda, gunluk dozu zor ayarlandigindan kullanilmaz... Yoksa salak "gunde 1 olcek verin" mi dedi!!! Aman ha, ILACIN ICINI OKUYUN. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2014 Saat 23:04 |
|
![]() |
|
yagden
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 23:29 |
|
Derecelendirmeli bir ölçek var hocam kutunun içinde,10 kilo bebek için 2.5 ml şeklinde.peki ne yapmalıyım hocam?şu anda ateş var,uyumadan önce calpol vermiştim,6 saat oldu tekrar ateş cıktı.anne sütü alıyor,emmesinde bir sıkıntı yok,cold mixle burnu acıldı.bogazında ki kızarıklıl için tantum verde sıkabılır mıyım?saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2014 Saat 02:06 |
|
Bu yastaki cocuklarda, antibiyotik gerektisecek hastaliklar, anne karninda iken gecen antikorlar sayesinde, olmaz. Bogazinda Kizariklik filan da YOK....
Tantum Verde bu yasta kullanilmaz, ayricada, KULLANILAMAZ. SADECE: BENIM GRIP ICIN ANLATTIKLARIMI UYGULAYIN. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|