|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aysegule
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AlerjiGönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 12:21 |
|
Merhaba,
4 yaşındaki oğlumun alerjisi ile ilgili yazıyorum. Hamileliğimin 6.ayında detaylı ultrasonda akciğerde hafif bir sıkıntı olduğu ama çok problem olmayacağı belirtilmişti. Özellikle kış aylarında kuru öksürük çok fazla oluyor. Bu yıl ocak ayında kuru öksürük o kadar arttı ki kusmayla birlikte seyretmeye başladı. Çocuk alerji uzmanına götürdüm, duymayı beklediği hırıltılı sesle birlikte karda yürürken çıkan ses, ya da cam kırığının üzerine basılınca çıkan ses gibi birşey duyduğunu, bunu toplumsal zatüree olarak adlandırdıklarını söyledi. 5 gün kullanmak üzere Zitromax, her gün kullanmak üzere Singulair ve sıkıştığında kullanmak üzere Ventolin verdi. 5 gün sonra kontrole gittik, öksürük kesildi. Ventoline 3-5 kez ihtiyaç duyduk bir daha da öksürmedi. Bugün alerji testi yaptırmaya gittik. Köpek tüyü (4*4 mm), çavdar poleni (secale) (5*5 mm), ambrosia elaitor (ragweed) (3*3 mm) ve tahıl poleni (cereal) (5*5 mm) çıktı. Pozitif kontrol de (9*8 mm) çıktı. Singulaire hazirana kadar devam etmemiz gerektiğini söyledi doktor. Bir de polen alerjisiyle ilgili tavsiyelerde bulundu. Bu öyküde hergün Singulaire devam etmeye gerek var mı sizce? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 01:07 |
|
1- Palavra, anne karninda, akcigerler calismaz... Kapali haldedoirler. Yerseniz.
2- Sakin o Palavraci "Cocuk Allerji Uzmani" ahmagin sacmaliklarina kanmayin... Acaba onlara giden hastalardan hic saglam cikabilmis tek bir tane cocuk varmi!!! Hepsine ayni palavralari sikarlar. 3- SAKIN verdigi hicbir ilaci kullanmayin... 4- SAKIN; O Allerji testlerine de kanmayin, o testlerden simdiye kadar saglam cikabilmis tek kisi yoktur.. 5- Geri-Zekalinin soyledigi sacmaliga bakin!!!! "Polen allerjisi" imis.. O geri zekaliya bir sorun bakalim, Subat ayinda, hangi bitki cicek acmista polen saliyor!!! Kucuk atsinda, civcivler yesin.. Soylediklerinin hepsi yalan, verdigi ilaclarin tamami TUZAK... Bir o carkin icine girerseniz, bir daha doktorlardan cikamazsiniz.. Zaten sizi yolacagi kadar yolmus, bundan sonra (cocuk duzelmedi diye) gittiginizde, suratiniza bile bakmayacak, oraya-buraya postalayacak.. Benim Grip ile ilgili yazilarimi okuyun, sakin benim anlattiklarimin da disina cikmayin. SAKIN, SAKIN verdigi hicbir ilaci kullanmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|