Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lekeler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumLekeler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119713
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 21:42
Parvovirus B19 denilen bir Virus enfeksiyonu..
5.hastaligin farkli bir turu, kendiliginden gecer.
Yukarı Dön
eceselcuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 82
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eceselcuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 23:26
Hocam ben bu ay planlı bir hamilelik düşünüyordum,virüsün bana da bulaşmış olma ihtimaline karşı hamilelik düşüncesini ne kadar ertelemeliyim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 23:28
Bulasti ise bile bir zarari olmaz.
Zaten cocukta dokuntu basladiginda, virus kalmamis oluyor.
Yukarı Dön
eceselcuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 82
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eceselcuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 23:33
Cevabınız için çok teşekkür ederim,yalnız 2 gündür kaşıntısı olduğu için dün ve bu akşam birer ölçek zyrtec vermiştim.kaşıntı devam ettikçe vermemde bir sakınca var mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2015 Saat 17:11
Bir zarari yokda, faydali olacagi supheli.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.