|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sedesa
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gözleri ovuşturmaGönderim Zamanı: 14 Oca 2015 Saat 18:44 |
|
Merhaba Kadir bey,
Sizi 27 aylık oğlum için rahatsız ediyorum... Kreşe gidiyor ve yaklaşık 20 gündür hasta... Geniz eti olduğunu düşünüyorum çünkü gece hep hırıltılı uyuyor... Hasta olduğundan beri de iyice tıkandı burnu tabii iştah da gitti... Bir haftadır gözlerini ovuşturuyor.. .çok üstünde durmadım ama öğretmeni uyardı bugün hep ovuşturmuş gözlerini... Gözleri kendini nemlendiremiyor olabilir mi acaba tıkanıklıktan dolayı...ilk yazında göz alerjisi geçirmişti ama şu an hiç kızarıklık ya da başka bişey yok gözünde, çapaklanma da yok... Acaba ne yapmalıyım.. Cevabınıza göre yarın doktora götüreceğim... Bu arada hasta olduğundan beri hiç ilaç kullanmadığımızı da belirtmek isterim... Bir sorum sorum daha var izninizle... oğlum gerçekten de pekçok yönden çok zor bir çocuk... ama en çok yeme konusunda beni zorluyor... kreşte de durum aynıymış.... öğlenleri sadece ekmek yiyormuş bir de varsa meyve..... malesef neredeyse hiç kırmızı et tüketmiyor. tek tesellim arada yediği mezgit kroket.... bazen de tavuk snitzel yaptığımda yiyor...... onun haricinde kesinlikle neredeyse hiçbirşey yemiyor... ne çorba ne sebze ne başka bişey..... yediği tek şey meyve kuruyemiş ve canı isterse bazen makarna (onu da her zaman yemiyor) ikinci çocuğum bu ve tecrübesiz bir anne de değilim ama artık çıldırmak üzereyim...... artık kalbime ağrılar giriyor..... ne yapacağımı bilemiyorum.... acaba bu konuda bana bir tavsiyeniz olur mu..?? aç da bıraktım üstüne de gitmedim ama nafile..... şu an 12 kilo civarı....süte hiç hayır demiyor ve iştahı o yüzden mi kapalı diye düşünüyorum...günde yaklaşık yarım litre süt içiyor... Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için...
Düzenleyen sedesa - 14 Oca 2015 Saat 21:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2015 Saat 22:31 |
|
Cok okumaniz lazim cok.....
1- Geniz eti; bir cins Lenf bezidir. Alinmasi gerekmez. Her enfeksiyondan sonar buyur. 2- Grip geciriyor. Griplerde, gozlerde "batma" hissi olur, gozlerini bu yuzden ovusturuyor. Serum fiz 4 saatte bir; 10'ar damla damlatirsaniz, iyi olur. 3- 800gram eksigi var, SAKIN, sutunu kesmeyin... Bu sefer, boyu kisa kalacaktir. 4- Denemek kasti ile; 5 gun, Gunde:2x1 olcek (5ml) Sipraktin verin, 1 hafta sonra sonucu yazin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|