Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - balgam, kaşıntı, süt..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbalgam, kaşıntı, süt..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 350
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: balgam, kaşıntı, süt..
    Gönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 14:01
hocam merhaba izmitten...

yine danışacaklarım var size.. oğlum 8 yaşına girdi..

1- bir iki haftadır balgamı var. başta boğazım ağırıyor dedi ama kısa sürdü bir iki gün bal limon verdim burnuna fiz.serum sıktım geçti boğazı. burun akıntısı yok, öksürük hapşırık, ateş yok, keyfi yerinde ama balgamı var atamadığı. bal limon yemek istemiyor.hiç tedavisiz kendiliğinden geçer mi bu balgam, ilerde başımıza iş açar mı?

2-oğlumun sadece bacaklarının arka kısmı çok kaşınıyor. minik minik benek şeklinde yara oldu bacak arka kısımları. taz-kış oluyor bu kaşıntı. uyuz desek uyuz değil. sanırım alerji.. günde 2 yumurta yiyor, bazen abartıp üçü buluyor yediği yumurta. yumurtadan olabilir mi? etle arası pek olmadığından kısmak istemiyorum yumurtayı. birde çevremdekiler çok yumurta yiyor, ilerde kolestrolü olacak diyor. bu kadar yumurta yemek zararlı mıdır?

3-bu aralar benim haylaz oğlum süt içemekte nazlanıyor, inek kokuyor diyor:)) bende sütten mahrum kalmasın diye sütüne bir fiske, tuz serper gibi nescafe atıyorum, hoşuna gidiyor. ama benim içime sinmiyor. baya alıştı böyle süte. günde bir kez yarım çay kaığınsan daha az nescafeli süt içmesi 8 yaşındaki bir çocuk için sakıncalı mıdır? 

şimdiden çok teşekkürler değerli hocam...

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 19:12
1- Gecer... Kendiliginden de gecer. Milyonlarca seneden beri geciyor... Limonlu bal yerine; Mandalina -Portakal yerse de olur.
2- Yumurtanin bir zarari yok. Ayricada, pismis yumurta allerji yapmaz, cig yumurta yapar...
3- Nescafe veya Nesquick hatta Turk kahvesi bile koyabilirsiniz. Nefis olur. Bir zararlari olmaz. 8 yasindaki cocuk nasil; Cukulata yiyorsa, bunlarida yer...
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 350
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burak7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 12:17
hocam cevaplarınız için çok teşekkürler.. hafta sonu internete giremediğimden yazamadım..

peki hocam oğlumun bu kaşıntıları neden olur? sağlıklı beslendiğini söyleyebilirm. nasıl geçer, ne kullanmak lazım? 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.