Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz Eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeniz Eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sadegül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sadegül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2014 Saat 11:32
Merhaba Kadir bey dediklerinizi yaptım Iliadin ped damla ve Coldmix kullandım ama faydası olması burnu hala akıyo ve uyurken hep tıkalı burnu bi değişiklik olmadı başka bir yöntem varmı acaba önerebileceğiniz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119693
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2014 Saat 23:32
Akmasina karismiyoruz... Tikaliligina iyi geldi ise, devam edin. Baska da bir yontem yok.
Yukarı Dön
sadegül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sadegül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2015 Saat 18:13
Merhaba Kadir bey 4 yaşında kızımın yine burun tıkanıklığı başladı bi başlayınca aylarca sürüyo yemek yemekte zorlanıyo en önemlisi uyurken çok zorlanıyo sabaha kadar doğru düzgün hiç uyuyamıyor ben hep başında bekliyorum bişey olacak diye korkuyorum ağzını kapatınca uyurken hiç nefes alamıyo burnundan nefes alamadığı için çok dadarlıyo tepinmeye başlıyo sonra ağzını zorla açıyorum nefes nefese kalıyo ve su içinde terliyo zorlandığı için.daha önceki mesajlarda önerdiklerinizi yaptım hiç bir değişiklik yok 1 ocaktan beri böyle. Kurbanlık koyunun kafasını kesince bacaklarıyla çırpınıp durur kızımda nefessiz kalınca aynen öyle çırpınıyo ağzını açmaya çalışıyorum açıncada nefes nefese kalıyo.
Ameliyatı tavsiye etmiyosunuz biliyorum ama başka bi çaremiz yok bende istemiyorum ameliyat ama her gece canıyla uğraşıyo çocuk sabaha kadar yoruluyo sabahta zorla kalkıyo.
Ne olur bi yöntem söyleyin.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2015 Saat 21:58
Sizin onun agzini "nefes alsin diye" acmaniza gerek yok..
Yukarı Dön
sadegül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sadegül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2015 Saat 09:54
Peki ne yapmam gerekiyo?
Birde sağ gözünün alt kısmında içten şişkinlik var bezelye büyüklüğünde hafif pembeleşmiş korkulacak bişeymidir bu.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2015 Saat 18:59
Hicbir sey. Cok gerektiginde, kendisi agizdan nefes alir.
Sislik gozdemi, goz kapagindami??? Gozde ise gostermeniz gerekir. Goz kapaginda ise, resim gonderin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.