Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uzun bir günün ardından dikkatimi dağıtma yöntemim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uzun bir günün ardından dikkatimi dağıtma yöntemim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pristromer86 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pristromer86 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uzun bir günün ardından dikkatimi dağıtma yöntemim
    Gönderim Zamanı: 3 Saat 41 Dakika önce Saat 20:26
Merhaba arkadaşlar! Bazen işten sonra o kadar yorulursunuz ki, beyninize biraz dinlenme fırsatı vermek için olabildiğince basit ve keyifli bir şey bulmak istersiniz. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1King'i denedim ve bu kadar çabuk alışacağımı beklemiyordum. Her şeyin nasıl çalıştığını anlamak istediğimde, tesadüfen faydalı bir kaynakla karşılaştım https://www.madamegs.com/ ve başlangıç ​​noktalarını bulmama yardımcı olan da oydu. 1King'de beni en çok etkileyen şey, işin hızı ve gereksiz unsurların olmamasıydı; her şey anında açılıyor ve çok mantıklı görünüyor. Kısa molalar bile birkaç keyifli dakikaya dönüşüyor çünkü hiçbir şey sizi yavaşlatmıyor, dikkatinizi dağıtmıyor veya gereksiz eylemler gerektirmiyor. Zamanla, 1King'in benim için sadece nefes alıp değiştirebileceğiniz küçük ve sessiz bir köşeye dönüştüğünü fark ettim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.