|
Idrarda eritrosit hb |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
FatmAY
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Idrarda eritrosit hbGönderim Zamanı: 18 Saat 6 Dakika önce Saat 22:05 |
|
Hocam kolay gelsin. Insulin direnci ve seker için kan verdim. Idrar tetkiklerinde referans dışı çıkmış.
Eritrosit hb yüksek cikmiş internette kanser belirtisi diyor. Korktum biraz hocam. Evet bakmayin diyorsunuz ama 3 tür farkli zamanlarda farkli sebeplerle idrar tetkiki yapıyorum hep az miktarda fark görünüyor. Ve kan oluyor. Bakip yardımcı olur musunuz lutfen sonuçlarıma. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 37 Dakika önce Saat 09:34 |
|
Cinsiyetiniz?
Yaşınız? |
|
![]() |
|
FatmAY
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 41 Dakika önce Saat 10:30 |
|
Bayan. 29 yaşındayım evliyim. 1 çocuğum var 6 yaşında
Düzenleyen FatmAY - 5 Saat 41 Dakika önce Saat 10:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 27 Dakika önce Saat 12:44 |
|
İdrar örneği verirken mutlaka iyi temizlik yapın ve ilk çıkan idrarı atıp, "ara idrarı" örnek olarak verin.
Dışardan Eritrositler bulaşmış olabilir. Yeniden tahlil yaptırıp, sonucu yazın. Zira idrarda kanama varsa, işi uzun!
|
|
![]() |
|
FatmAY
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 54 Dakika önce Saat 13:17 |
|
Ben gecen hafta size tahlil.sonuclarimi atmıştım. Idrar yolu enfeksiyonum var diyerek. Siz bakip yok demistiniz. Disaridan bisiler bulasmis demistiniz. Tekrardan insulin direnci icin tekrar istediğinde sizin dediklerinizi uygulayarak verdim. Yine çıkmış. Kanser belirtisi midir hocam?? Dün gönderdiklerim cuma günü verdiklerimdir. Şuan atacagim sonucta gecen hafta idrar yplu enfeksiyonu ihtimali ile verdigim idrarin sonucu. Iye yok nitrit negatif demistiniz. O kanda disaridan bulasan bakteriler demistiniz. Ne yapmam gerekir isi uzun derken neyi kastettiniz. Lutfen söyleyin ki ona gore dogru doktor secimi yaparak ilerlemek istiyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|