|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gülün adı
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gülün adı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: geniz akıntısıGönderim Zamanı: 04 Haz 2015 Saat 12:16 |
|
Kadir bey size 1,5 yaşındaki oğlumla iligili bi kaç aydır yazıyorum.daha önceden söylemiştim oğlum 15 aylıkken bronşiolit oldu ve hırıltısı ve öksürüğü iki ayda geçti..ve şu an hala geniz akıntısı var napcamı bilemiyorum hastaneye götürsem 3 aydır devam eden geniz kıntısı için eminim alerji testi isticekler size sorum
1.neden hala geçmemiş olabilir geniz akıntımız,normal bi durum olabilirmi test yaptırmamz gerekirmi 2.oğlum yoğurt yerken yoğurdun değdiği yerde hafif kırmızılık olup geçiyo sonradan bu alerjik bi durum olabilirmi 3.birde kendimle ilgili bi sorum olacak bir aydır çok şiddetli öksürürğüm var doktorlar sinüs grafisi ve ciğer röntgeni sonucu sinüzit ve buna bağlı bronşit dedi...sinüzit bronşit yaparmı bu kısmı anlayamadım ben ne anlama geliyor acaba..şimdiden teşekkür ediyorum size iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2015 Saat 19:03 |
|
1- Hicbir test yaptirmaniza gerek yoktur. Normaldir. Eski mailleri okuyun, ornegi cok.
2- Olabilir, ama bu kadarcik reaksiyon ile yogurdu kesmeyin. Artarsa kesersiniz. 3- "Sino-Bronsial" enfeksiyon diye bir sey vardir AMA, daima viruslerle olur, antibiyotik kullanilmaz. Serum fiz ve sicak su buhari iyi gelir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|