| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
canan10
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
|
Konu: yardımm Gönderim Zamanı: 24 Mar 2013 Saat 22:52 |
Merhaba Kadir Bey 2009 şubat dogumlu oglum yaşıtları gibi konuşmadıgı için yardımı olur diye kreşe verdik 3 gün gitti o hafta hasta oldu burun akıntısı,gözlerde yasarma ve capak oldu bunlar birgünde geçti ama aşırı bir gaz çıkarma var yemek yerken karnını elliyor hep.Sabahları 3 gün kreşte istifra etmiş ben başka belirtiler olmadıgı için tepki sanmıstım.1 Haftadır iyi gibiydi arada istifra ediyor balgam çıkarıyor.Doktora gittik antibiyotik ve grip ilacı verdi ama ben kullanmadım.Arkadan öksürük başladı arada öksürüyor asıl sorum mide rahatsızlığı için ne yapabilirim hemen bir grip olsun aşırı ve sesli gaz çıkarma,hazımsızlık başlıyor konuşamadıgı içinde derdini anlayamıyoruz busefer yemek yerken çıkarıyor ne önerirsiniz acaba?Birde konuşma konusunda Bursa ya psikiyatriye götürdük rapor vereyim dedi ama biz almadık kreş ögretmeni 5 yaşa kadar bekleyin diyor sizinde değerli görüşlerinizi almak istiyorum çok teşekkür ederim.
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119646
|
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2013 Saat 23:37 |
1-Kusmasi; yedigi ictigi bir gida dokundugundan, arkadan ishal gelebilir. 2- Grip geciriyor, sakin verilen ilaclari kullanmayin. ESKI MAILLERI OKUYUN. 3- Oyle veya boyle bir sekilde konusmasi yeterlidir. Yasitlari gibi konusmaya mecbur degil.
|
 |
ebruu
Üye
Puanlar: 1
|
Gönderim Zamanı: 25 Mar 2013 Saat 12:07 |
merhabalar. oğlum 12 yaşında. kanında mikrop var denildi. hatta bu oranın çok çok yukseklerde oldugu da.. iğneye başladık. tahlıl sonuclarını paylaşacam, fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum hocam. ayrıca çocukda aşırı yuksek ve dusmeyen ateş, hayal görme durumu da mevcut. pektabi halsizlik ve iştahsızlık da. kusma bi kaç gündür durdu. tahlil sonuçları da şöyle ;
WBC 12,1
RBC 4,28
HGB 11,4
HCT 35,1
MCV 82
MCH 26,5
MCHC 32,4
RDW 12
PLT 225
MPV 7,42
PCT L 0,17
PDW 11,50
NE 64,20
LY L 17,70
MO H 15,9
EO 1,4
BA 0,8
ATL 1,4
IMM H 2,8
NE# 7,76
LY# 2,14
MO# H 1,92
EO# 0,17
BA# 0,1
ATL# 0,16
IMM# H 0,33
bu tabloyu ve durumu bana açıklarsanız ben çok memnum ve müsterih olacam hocam. şimdiden alakanıza teşekkürler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 25 Mar 2013 Saat 18:07 |
|
"- kanında mikrop var denildi-" Bunu her kim soyledi ise, bu kadar cahil olmasina imkan yok, resmen sarlatan'in teki... Degil "Sepsis" dedigimiz, kaninda mikrop olmasi durumu, en basit agizdan verilen antibiyotige bile ihtiyaciniz yok.. WBC: 12.1 bu yas icin normaldir. Bu yas icin normal sinirlar: 4.5 - 13.0 dir.. Bu degerleri o sahtekarin gozune sokabilirsiniz. MO ( Monosit) degeriniz anormal yuksek, buda kesinlikle teshisin; "Enfeksiyoz Mononukleoz" oldugunu gosterir.. Bu teshisi de gozune sokun...Ogrensin. Ayrica, Enfeksiyoz Mononukleoz'da, "Hayal gorme" olagan bir durumdur, hastaligin kendisi viral bir enfeksiyondur, hicbir araz birakmadan, hicbir tedaviye gerek kalmadan, kendiliginden duzelir.. Yuh olsun Doktorlugu bu kadar dusuren Tip Egitimine...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Mar 2013 Saat 18:08
|
 |
efes2630
Katılımcı Üye
Puanlar: 240
|
Gönderim Zamanı: 25 Mar 2013 Saat 20:25 |
Benim oğluma doğar doğmaz 2 günlükken sepsis teşhisi kondu WBC yüksek diye. Aslan gibi çocugu prematüre bebeklerin yan1nda kuvöze koyup 5 gün sabah aksam damardan 2 antibiyotik verdiler. Dunya kadar gözyas1 ve para döktük. Üstelik de 9 ay boyunca kontrol alt1ndayd1k. Ne ara dogdu sözde mikrop kapt1 anlamad1k. Sizi okumaya baslad1ktan sonra acaba m1 diye düşünüyorum? Para için bu kadar alçal1p küçücük çocugumun elini kolunu bosuna m1 deldiler.  Allaha havale edip heryerde bu olay1 ve hastaneyi anlat1yorum. Ankarada simdilerde özel bir üniversiteye ait olan ve armada avm'nin kara1s1ndaki özel hastane.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2013 Saat 01:08 |
|
Ucuz atlatmissiniz, sag ciktiginiza sukredin... 2 gunluk cocukta; Normal WBC sinirlari: 9.0 - 35.0 dir. Kesin kaziklandiniz, zira artik WBC normal sinirlari olarak artik tek deger ogretiliyor. Her yasin farkli WBC degerini bilen yok...
|
 |