|
Astım teşhisi |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
elifsen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 49 Dakika önce Saat 14:50 |
|
Dönüşünüz için teşekkür ederim. Ya biz kime inanacağız Kadir bey. Gerçekten kime inanacağız. Napacağız. Aklımı yitirecegim. Hastaneden uzak kalmaya çalışıyorum fakat cocuknsoz konusu olunca belki gerçekten gereklidir diye götürüyoruz.. sonuç şaşmıyor. Niye bu şekilde bu sistem.. böyle böyle soğuttular bizi. Korkak yaptılar. Gerçekten gerekli olduğunda da korkuran veremez olacağız belki de.. alerji durumlari hakkında ne düşünüyorsunuz . Bunun içinde koruma ilaçları veriyorlar zespira vs. Çünkü gerçekten çok sıkıntı yaşıyoruz. Alerjene maruziyetten ayda üç kere atak geçirdi. Meğer sınıfında dört arkadaşı evde kedi besliyormuş birde öğretmeni besliyormuş sınıfta öksürük krizleri yaşıyor.. Çocuğum hafta sonu iyi oluyor hafta sonu kötü olmaya başlıyor. Öncesinde öksürük ve sonra hırıltılı hışırtıli solunum hızlı kalp atışı. Ciddi anlamda nefes almakta zorluk. Normal zamanda yok ama alerjene maruz kalırsa oluyor. Nekdr çevre önlemi alabilirimki. Okula gitmek zorunda bu çocuğun dışarıya çıkması gerekiyor. Verilen bu koruma ilaçları sadece baskılıyor. Zamanla bu ilaçlara bağımlı olacak belkide bu beni çok üzüyor. Kalıcı tedavi ne yapacağım bağırsaklarıyla mi bağlantılı bu alerji durumu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 42 Dakika önce Saat 14:57 |
|
Siz hala; Türk doktorlarının; "allerji" zırvalarına kanıyormusunuz?
Bu zavallılar, asla Grip teşhis etmezler ve her öksürene Allerji derler. (Eskiden Astım diyorlardı!) Bir daha bu "sözüm ona, allerji" olduğunda, şikayetlerini bana yazın. Bu tip allerjilerde DAİMA, hapşırmalar öksürmeden daha fazla ve önceliklidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 6 Saat 41 Dakika önce Saat 14:58 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|