|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zbalyen
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bademcik şişmesiGönderim Zamanı: 13 Tem 2015 Saat 14:05 |
|
İyi günler hocam. 7 yaşındaki oğlum dün akşam ateşledi. Hafif mide bulantısı ve baş ağrısı da vardı. Hocam bir de alakası var mı bilmiyorum ama çok hırçın alıngandi. Ve çok ağladı. Gece boyu sayıkladi. ateşi 38.3 idi ateş düşürücü verdim. Bu sabah da mide bulantısı ve baş ağrısı da vardı . Istahsizligi ve halsizligi devam ediyor. az önce ağzına baktığımda bir taraf daha fazla olmak üzere iki bademciginin de sistigini gördüm. Ateşi çok yüksek olmamakla birlikte, ara ara çıkıyor ama kendiliğinden düşüyor. Ateş düşürücü vermedim. Sizin ateşle ilgili makalenizi bir kaç defa okudum. akşamki ilacı aslında ateş için değildişim ağrıyor sızlıyor dediği için vermiştim. Bişey atlamamak için biraz fazla uzattım. Durumunu yorumlayabilir misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 10:19 |
|
Bilemem. Agzida koku ve dilde pas yoksa, antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|