|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esmrlda
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bademcikte beyaz tabakaGönderim Zamanı: 08 Tem 2015 Saat 00:36 |
|
Hocam merhabalar.Sizin her yazdığınızı okur ve her hastalık durumunda buna göre davranırım.Ne kadar teşekkür etsem az; sayenizde kaygısız bir anne olduğum için...Şimdi ki durumumuz kısaca şöyle:15 gün süren bir grip durumu,ateş,öksürük ne ararsanız vardı.Tabii ki biz sizin söylediğiniz uygulamalarla gribimizi atlattık derken 5 gün sonra tekrar bir ateş başlangıcı 2 gündür bu durumdayız fakat bugün boğazının acıdığını aynı zamanda boynunun tam arkasının da ağrıdığını söyledi.Ben de boğazına baktım ve bademcikte her iki tarafta 2 şer tane yarım aya benzeyen beyaz parçacıklar vardı.(Aft gibi değil daha büyük yani)Şuan ateşi 40 derece,sizin dediğiniz gibi dilde ki pas lekesine karar veremiyorum ağızda koku var fakat yemek yemediğinden de olabilir diyorum.karar veremedim hocam yardımcı olursanız sevinirim.Birde geçirdiğimiz grip boyunca bacağım ağrıyor dedi bazen kramp girer gibi yürüdü şimdi de aynısını söylüyor bunun için de birşey yapmalı mıyım? Şimdiden teşekkürler...(oğlum 38 aylık )
Düzenleyen esmrlda - 08 Tem 2015 Saat 00:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Tem 2015 Saat 05:32 |
|
Enfeksiyoz Mononukleoz geciriyor. Viral bir hastalik olup, 1 hafta kadar ates yapar, Bademcikler ustundeki ifrazat bu hastalik icin cok tipiktir. Turk cocuk doktorlari bu hastaligi bilmezler..
Tedavisi yoktur, kendiliginden gecer.. Yuruyus sekli hastalik gecince duzelecek. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
esmrlda
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Tem 2015 Saat 03:21 |
|
Hocam size teşekkür etmek için yazıyorum.Hatta düşünüyorum teşşekkür kelimesi yetmiyor :)bu hastalık için dr.a gitsek kesin ve net antibiyotikle geri dönecektik(ama ben siize sormadan asla vermezdim o ayrı).Sizi okudukça okuyorum ve gerçekten şimdiki dr.lar cahil mi yoksa sahtekar mı bilemiyorum.son gittiğimiz cocuk dr.u(küçük oğlum 6 aylık)kakasını görünce ki biraz yeşildi az besliyorsun kakası yeşil olmuş dedi ben de 3 senedir sizi okuyan biri olarak dr.a kakasının yeşil olması bağırsak hareketlerinin fazlalığından değil mi cok beslersek böyle olmaz mı dedim.Aaa tam tersi dedi.Hocam bu kadar basit bir şeyi bile bilmezlerken insan nasıl ciddi bir hastalıkta bu dr.lara güvenebilir ve insan emanet edebilir.Sanırım bunları görünce bütün anneler olarak aklımız dumurda.O yüzden iyi ki varsınız ve sizi tanıyan şanslı annelerden biriyim:kaygısız ve mutlu.
sevgi ve saygıyla...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2015 Saat 10:32 |
|
Turk doktorlari; kitap okumadan, sadece derslerde anlatilanlarla sinif gectikleri surece,boyle geri zekaliliklar yapmalari dogaldir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|