|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
omerbaris2011
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı omerbaris2011
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kıvamlı balgamGönderim Zamanı: 06 Tem 2015 Saat 15:57 |
|
İyi günler Değerli Hocam; 4,5 yaşındaki oğlum tam gün kreşe gittiği için her hafta grip gibi. sabahları kalktığında balgamlı öksürük, bitmeyen burun akıntısı, hapşırık devamlı oluyor. özelliklede oğlumu sıkıntıya sokan kıvamlı balgamı atamaması. sümkürünce burnundan atamayacak kadar kıvamlı. deniyor, ama olmuyor. ağızdan da çıkaramıyor. nefes alırken devamlı hırıltılı konuşuyor. nefes verirken bu olmuyor. Değerli Hocam; bu yoğun kıvamlı balgam için ne tavsiye edersiniz bize; perebron tek başına işe yararmı.?, birincanylinin bir faydası olurmu? ballı limon serum ve coldmixe devam ediyorum bu arada.
cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim. (arada dut hoşafı içiriyorum. balgamı inceltmeye etkisi olurmu hocam?)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Tem 2015 Saat 19:34 |
|
Sizde perebron gereksiz. Bricanyl;Astim ilacidir, sakin ha!!
Illede "Dut hosafi" icmesi sart degil Limonata veya sut dahi icse, ayni sekilde, bogazda ifrazat olur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|